Wat zijn Total koolhydraten?

Wat zijn Total koolhydraten?

Totaal koolhydraten worden vermeld op etiketten van voedingsmiddelen, samen met de calorieën, vet, natrium en suiker inhoud. Totaal koolhydraten bevatten gram suiker, complexe koolhydraten en vezels. Suikers zijn enkelvoudige koolhydraten en complexe koolhydraten zijn andere voedselbronnen die het lichaam afbreekt in energie. Alle drie componenten een rol spelen bij de berekening van de juiste hoeveelheid koolhydraten nodig ons lichaam brandstof.

Berekening

Totaal koolhydraten zijn het aantal gram (afgerond op het naaste hele gram) in een enkele portie. Als er minder dan 1 gram, wordt aangeduid als minder dan 1 gram. Als er minder dan een halve gram wordt aangeduid als 0 g. Titel 21 van de Code of Federal Regulations stelt totale koolhydraten worden berekend door de hoeveelheid ruw eiwit, vet, vocht en as, vervolgens af te trekken dat de totale uit het gewicht van het voedsel.

Betekenis

Koolhydraten zijn lichaam primaire energiebron. Zij dragen ook bij tot de bloedsuikerspiegel. De American Diabetes Association richt zich op het snijden van koolhydraten, niet alleen levels suiker. Vergeet niet dat een product aangeprezen als "zonder suiker" is niet per definitie laag in koolhydraten, en uw lichaam draait teveel koolhydraten in suiker.

Bronnen

Natuurlijke voedselbronnen voor koolhydraten fruit, groenten, granen en zuivelproducten, zoals melk en yoghurt. Koolhydraten zijn ook overvloedig in zetmelen zoals brood, bonen, aardappelen en rijst. Sinds suiker, vezels en koolhydraten dragen allemaal bij aan de totale koolhydraten tellen, lezen voedseletiketten bij het kiezen van producten. Foods laag in suiker, zoals ontbijtgranen, zijn nog steeds hoog in koolhydraten.

Portie

Bedien uw porties. De lijst voedsel uitwisseling gepubliceerd door de American Diabetes Association beschouwt een portie zetmeel te zijn 15 gram koolhydraten. Bijvoorbeeld een boterham of 1/3 kopje rijst elk gelijk aan één portie. De American Diabetes Association raadt 3-4 porties van koolhydraten bij elke maaltijd en ongeveer een tot twee porties voor een snack. Zij pleit ook voor volwassenen consumeren 25-30 gram vezels per dag.