Wat zijn sommige home remedies voor de behandeling van luizen?

Wat zijn sommige home remedies voor de behandeling van luizen?

Levende luizen kunnen leven gedurende 48 uur zonder een maaltijd, en hun eieren sterven in een week als het wordt bewaard in een andere temperatuur dan de menselijke hoofdhuid, volgens de Mayo Clinic. Vanwege dit, head-to-head contact bewijst de meest mogelijke manier voor luizen te krijgen overgedragen. Kinderen kunnen krijgen blootgesteld aan luizen op school of kinderdagverblijf. Zodra uw kind luizen heeft, zal een aantal home remedies te helpen omgaan met luizen en het voorkomen van toekomstige uitbraken.

Kam Nat Haar

Het runnen van een kam door nat haar zal helpen verwijderen live-luizen uit het hoofd, volgens de Mayo Clinic. Gebruik een speciale nit of een fijne kam om alle luizen eruit te krijgen. Doe dit om de twee dagen voor drie weken. Als de persoon die besmet zijn met luizen heeft langer haar, knippen van het haar waardoor het verwijderen van luizen een makkelijkere taak.

Was beddengoed en kleding

Kids Gezondheidsraad adviseert wassen alle beddengoed en kleding. Dit omvat alle dekens, lakens, slopen en handdoeken. Zorg ervoor dat u alle van de kleding en beddengoed wassen in het huis, niet alleen degenen die rechtstreeks getroffen zijn door luizen. Was in zeer heet water, zoals 130 graden Fahrenheit. Gooi het in de droger gedurende 30 minuten of meer.

Stofzuigen

Stofzuigen tapijten, meubels, autostoelen en matrassen zal helpen zich te ontdoen van luizen; volgens de Universiteit van Nebraska-Lincoln's familie gids. Luizen moeten sterven op het contact met de hete stofzuiger. Stofzuigen deze items regelmatig zal helpen voorkomen dat luizen in de toekomst.

Freeze Items

Items die moeilijk te wassen bewijzen, zoals kussens kunnen raken afgesloten in plastic containers en in de vriezer geplaatst. De koude temperatuur zal luizen en neten te doden, volgens de Universiteit van Nebraska-Lincoln's familie gids. Houd de items in de vriezer 's nachts te zorgen dat er geen luizen rendement te maken.

Soak Hair Care Items

Geniet van alle haarverzorging items in alcohol gedurende een uur. Dit geldt ook voor borstels, hoofdbanden, paardenstaart houders, bobby pins en kammen. Verwijder de items en wassen met warm water daarna.