Wat zijn Snack Foods?

Wat zijn Snack Foods?

Voor het fiscale jaar eindigend in 2009, Hershey's gemaakt $ 5300000000 uit de verkoop van chocolade snoepgoed. In hetzelfde jaar, Frito-Lay, producent van maïs en aardappel chip snacks, gemaakt 13000000000 $. In tegenstelling, de 4 miljoen plus ton appels geproduceerd in Amerika in 2005 alleen geproduceerd hun telers $ 750.000.000. Statistieken als deze suggereren dat, terwijl veel snacks zijn big business, het Amerikaanse publiek lijkt te neigen naar ongezond voedsel bij het kiezen van snacks. Al of niet gezond, snacks zijn een belangrijk deel van de Amerikaanse dieet.

Wat zijn ze?

Snacks zijn kleine porties voedsel gegeten tussen of in plaats van een maaltijd om de honger te stillen. Hoewel mensen snack voor veel positieve redenen, in veel gevallen, de handeling van het snacken is psychologisch gekoppeld aan verveling en om zichzelf te troosten tijdens een periode van emotionele beroering. Tijdens deze episodes is gebruikelijker voor mensen te bereiken voor ongezonde, zoete snacks tegenover gezonde. Er is dus enige spanning tussen wetenschappers en diëtisten als de voordelen van tussendoortjes.

Voorbeelden van Snacks

Goede voorbeelden van snacks zoals vers fruit en rauwe wortel groenten zoals appels en selderij, granen en zaden, zoals haver en zonnebloempitten, en noten, die u met verschillende vitaminen, mineralen, eiwitten, vetten en koolhydraten. Slechte snacks zijn rijk aan suiker en complexe koolhydraten of weinig of geen voedingswaarde. Deze omvatten chocolade, hamburgers, friet, de meeste chips en ijs.

Voordelen van Snacking

Het is niet altijd makkelijk voor sommige mensen om te gaan zitten en eet een substantiële maaltijd op bepaalde tijden van de dag. Mensen uit het bedrijfsleven en actieve tieners zijn vaak onderweg, en snacken kan hen voorzien van ten minste een deel van hun voedings- en energiebehoefte. Veel producten op de markt zijn gericht op dit soort mensen, en een verscheidenheid van gezonde snacks zijn beschikbaar om ze te stoppen van het bereiken van iets ongezond. Snacken, wanneer net gedaan, kan houden van een druk persoon aangevuld met de elementen van dieetwensen gedurende de dag.

Nadelen van Snacking

Een studie uit 2006 in de psychologie van Snacking uitgevoerd door het College of Business van Illinois toonde aan dat veel mensen ervoor kiezen iets ongezond voor een snack omdat het handig en aantrekkelijk verpakt. Op de top van dat, het kopen van snacks kan eigenlijk duurder dan het kopen van een maaltijd in een aantal gevallen. Zoete snacks kunt u voorzien van een tijdelijke Sugar Rush, maar het wordt al snel gevolgd door een inzinking die u verlaat lusteloos gevoel.