Wat zijn Moon Cups?

Wanneer een vrouw menstrueert, ze heeft een keuze van de producten te gebruiken om te absorberen of te vangen haar flow. Naast tampons en maandverband, kunnen vrouwen een product bekend als The Moon Cup gebruiken. The Moon Cup, samen met een vergelijkbaar product genaamd The Keeper, is een menstruatie cup gemaakt in de Verenigde Staten. The Moon Cup, gemaakt door vrouwen voor vrouwen, wordt verkocht door een Ohio gevestigde bedrijf, The Keeper, Inc.

Functies

The Moon Cup aangekomen op de Verenigde Staten markt scène in 2006. De beker is FDA goedgekeurd en is gemaakt van een niet-latex medische siliconen, dus het kan een goede keuze voor vrouwen met een gevoelige huid of latex allergieën. The Moon Cup vangt bloedstroom in plaats van absorberen het als een tampon of een menstruatieopvulsel zou doen. De Maan Cup is bell-shaped en komt in twee stijlen, Stijl A (voor vrouwen die bevallen vaginaal hebben gegeven) en Style B (voor vrouwen die niet bevallen zijn of die een keizersnede gehad). Aan de onderkant van de Maan Cup is een stam die verwijdering uit het lichaam mogelijk maakt.

Gebruik

To The Moon Cup gebruiken, je vouwen en en steek deze in de vagina. De beker rust onder de cervix en de steel buiten het lichaam blijft. De Maan Cup velg zorgt voor een zuigkracht die het product knus en veilig tegen de vaginale wand houdt. Als u wilt cup te verwijderen, kleine gaatjes langs de rand helpen bevrijden van de zuigkracht om de beker uit te schuiven. U verwijdert, leeg en spoel de Maan Cup ongeveer elke acht tot 12 uur, of eerder als je ervaart een zware stroom. De kop moet altijd worden geplaatst en verwijderd met schone handen.

Voordelen

De Maan Cup wordt verkocht als een eco-vriendelijk en makkelijk te gebruiken product. Want het is herbruikbaar, hoeft u niet te ontdoen van het als je pads of tampons zou menstruatie. Ook, omdat je het kunt hergebruiken, je niet hoeft te menstruele producten te kopen elke maand. Aangezien het product absorberend dient toxisch shocksyndroom (een potentieel zeldzame fatale ziekte veroorzaakt door bacteriële toxinen en geassocieerd met het gebruik van superabsorberende tampons) een grote zorg zijn. The Moon Cup kan gedragen worden ten alle tijden - tijdens de dag, 's nachts en tijdens fysieke activiteiten zoals sport en zwemmen.

Inkoop

De Keeper, Inc. website biedt drie opties voor inkoop - per post, per telefoon of per beveiligde online bestellen. De Moon Cup is niet geleverd naar Groot-Brittannië of Canada. Voor mensen die buiten de Verenigde Staten woont, een Britse onderneming, Mooncup Ltd., verkoopt een vergelijkbaar product met de naam Mooncup. Mooncup Ltd. verdeelt het product in meer dan 50 landen, maar aangezien de naam Moon Cup al in Amerika is een handelsmerk van The Keeper, Inc., heeft het Britse bedrijf niet aan zijn product in Amerika te verspreiden.