Wat zijn medische redenen voor het hebben van een migraine?

Migraine hoofdpijn zijn ernstige hoofdpijn die toeslaan op willekeurige momenten en kan duren voor uren of zelfs dagen. De Mayo Clinic suggereert dat er geen remedie voor migraine, maar medicatie kan worden gebruikt om de medische oorzaak van de aandoening te reguleren.

Veranderingen in de hormoonspiegels

Volgens de Mayo Clinic, sommige vrouwen die migraine hoofdpijn ervaren doen voor of tijdens de maandelijkse menstruele cyclus. De verschuivingen in oestrogeenniveaus ernstige hoofdpijn in sommige gevallen.

Genetica

De NeurologyChannel.com suggereert dat sommige mensen een genetische aandoening die de bloedvaten in de schedel rond de hersenen te pulseren voor wat lijkt op onbekende redenen worden veroorzaakt.

Brain Chemicals

Migraine kan door een onbalans van een stof in de hersenen bekend als serotonine. Een onverklaarbare daling van het niveau van serotonine in de hersenen leidt tot het vrijkomen van zenuw chemicaliƫn bekend als neuropeptiden. Deze reizen naar de zenuwuiteinden die de hersenen omringen en leiden tot een migraine.

Triggers

Migraine hoofdpijn soms veroorzaakt door een trigger. Felle lampen, bepaalde geuren en stress zijn enkele triggers die migraine veroorzaken.

Geneesmiddel

Elke vorm van geneesmiddelen het risico te activeren migraine hoofdpijn, zelfs bij personen zonder geschiedenis van migraine.