Wat zijn Kelp tabletten gebruikt?

Wat zijn Kelp tabletten gebruikt?

Kelp of 'Laminaria digitata ", is een eetbare zeealgen behoren tot de familie van bruin gekleurde zeewier. Deze zee groente is meer dan 10 keer rijker aan mineralen dan enig beschikbare grond gewas. Volgens 's werelds gezondste voedingsmiddelen website, kelp is de rijkste bron van nature beschikbare jodium, een mineraal dat essentieel is voor het gezond functioneren van het lichaam. Kelp heeft een zoute smaak en kan worden gebruikt als een zoutvervanger of smaakstoffen. Als je niet van de smaak van kelp, kunt u nog steeds winnen van de nutritionele voordelen van het nemen van kelp tabletten, die worden gebruikt om een ​​breed scala van aandoeningen, waaronder struma, gewichtsverlies en gastro-intestinale gezondheid te behandelen.

Struma

Een struma is een schildklierstoornissen die maakt dat de schildklier te vergroten vanwege een jodium tekort in het lichaam. Goiter wordt gekenmerkt door een zachte zwelling op de voorzijde van de hals. De schildklier produceert twee hormonen, thyroxine (T4) en triiodothyronine (T3), welk cellulair metabolisme reguleren en zorgen voor een goede fysiologische werking van het lichaam. De schildklier jodium moet leveren aan het aminozuur tyrosine om deze beide hormonen. Een tekort kan leiden tot struma en de daarmee samenhangende gevolgen voor de gezondheid, waaronder vermoeidheid en gewichtstoename. Jodium-tekort kan worden opgelost door aanvulling van het dieet met jodium-rijke kelp tabletten. De Universiteit van Michigan Health System website staat dat jodium supplementen de groei van een struma kan stoppen als het wordt veroorzaakt door een tekort aan jodium. Schildklier ziekte is zeldzaam in de Japanse bevolking, die regelmatig kelp verbruikt.

Weight Loss

Jodium-rijke kelp tabletten kunnen blijken te zijn een effectieve anti-obesitas behandeling, omdat het optimaliseert het lichaam stofwisseling door het reguleren van de schildklier. Een normaal functioneren van de schildklier effectief kan helpen gewichtsverlies. Volgens de website van The Mirror, zijn biochemici werkzaam bij de Universiteit van Newcastle creëren voedsel dat gewichtsverlies te helpen, en kelp vezels om brood te hebben toegevoegd, in een poging om de effectiviteit ervan te begrijpen. Onderzoekers succes getest een kunstmatige darm het vermogen van dieetvezels zoals kelp nagegaan in voorkomen van absorptie van het lichaamsvet. Ze ontdekten dat alginaat, een natuurlijke vezel beschikbaar in zee kelp vermindert vetopname van het lichaam met 75 procent.

Gastro-intestinale Gezondheid

De website Flora Health dat alginaten die complexe polysachariden en in kelp tabletten, kalmeren en reinigen het spijsverteringskanaal, alsmede opname van toxische metalen te voorkomen. In feite is de Amerikaanse Atomic Energy Commission beveelt aan dat u verbruikt twee eetlepels alginaat supplementen dagelijks om absorptie van strontium-90 van de darm, een giftige metalen te voorkomen. Kelp tabletten werken ook beter dan de conventionele laxeermiddelen, zoals de alginaten werken als hydrosorbents, die verbindingen die opzwellen tot ongeveer 20 keer hun oorspronkelijke volume door het absorberen van water zijn. Dit maakt kelp tabletten effectiever zijn dan andere laxeermiddelen zoals psyllium en zemelen. Alginaten ook optreden zonder storende het spijsverteringskanaal, in tegenstelling tot andere over-the-counter pillen.