Wat zijn Kamfer Spirits voor gebruikt?

Wat zijn Kamfer Spirits voor gebruikt?

Kamfer is een aromatische verbinding, chemische formule C (10) H (16) O. Eerst geëxtraheerd uit de kamfer boom, Cinnamomum camphora, zijn de meeste voorbereidingen van kamfer geesten nu gemaakt door chemische verwerking van terpentijn. De Chinezen zijn met behulp van het als een traditionele volksgeneeskunde eeuwenlang, zoals blijkt uit Marco Polo terug in de jaren na 1200. Het wordt nog steeds veel gebruikt vandaag de dag, in het Westen als het Oosten. Terwijl het opnemen van therapeutisch gebruik is lang en indrukwekkend wordt ook wijd misbruikt en kamfer vergiftiging is een ernstig probleem.

Bescherming tegen insecten

Kamfer en kamfer voorbereidingen zijn op grote schaal gebruikt als insectenwerende middelen, voor zowel mensen als dieren. Sommige populaire kruidengeneesmiddelen voor besmettingen met vlooien, bijvoorbeeld, zijn de actuele toepassing van kamfer geesten. Gebruik altijd met de nodige voorzichtigheid, zoals kamfer zeer giftig kan zijn als intern genomen.

Verlichting van pijn en jeuk

Als de insecten maken door middel van, of als de huid jeukende of geïrriteerde om een ​​andere reden, kan kamfer geesten enige verlichting bieden. Kamfer geesten worden vaak topisch op pijn, jeuk en irritatie te verlichten. Nogmaals, wees voorzichtig. Kamfer alcohol mag nooit worden aangebracht op de huid waar de bloedbaan kunnen komen verbroken. Kamfer is de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) -goedgekeurd voor gebruik op de huid om de pijn en jeuk in concentraties tot 11 procent herbeleven.

Cough Remedy

Kamfer is FDA-goedgekeurd als een borst wrijven in concentraties van minder dan 11 procent. Sommige commerciële producten die zijn ontworpen voor het lokaal toegepast hoesten opluchting, zoals Vick's Vaporub, bevatten kamfer.

Fungicide

Met ingang van april 2010, Kamfer is niet goedgekeurd door de FDA als een fungicide, maar er zijn aanwijzingen kan het effectief zijn tegen bepaalde soorten schimmels, met name teennagel schimmel (onychomycose) zijn.

Waarschuwingen

Kamfer geesten mag nooit intern worden genomen of op de huid kapot. Actuele toepassingen mag niet meer dan 11 procent kamfer. (Over-the-counter producten die kamfer wettelijk niet hoger zijn dan 11 procent.) Bij inademing als een damp, moeten de gebruikers niet meer dan 1 el. kamfer geesten per qt. water. Effecten op een zich ontwikkelende foetus zijn niet volledig gekarakteriseerd, maar kamfer blijkt de placenta gemakkelijk over te steken, en foetale dood en doodgeborenen zijn gemeld in gevallen van kamfer vergiftiging van de moeder tijdens de laatste fasen van de zwangerschap. Niemand zou ooit innemen kamfer geesten. Aanstaande moeders moeten vermijden geheel.