Wat zijn Kalium verrijkte voedingsmiddelen?

Kalium verrijkte voedingsmiddelen ontwikkeld om de voedingswaarde van een product te versterken, tekortkomingen voorkomen en de voedingswaarde van kalium, die verloren is gegaan tijdens voedselverwerking reproduceren.

Natuurlijke Kalium

Het lichaam reageert positief op de natuurlijke bronnen van kalium, zoals gevonden in fruit, groenten en vlees, terwijl kalium verrijkte voedingsmiddelen kunnen fungeren als een heilzame aanvulling, het stimuleren van een tekort kaliumgehalte.

Kalium Versterkte

Kalium verrijkte voedingsmiddelen worden verwerkte producten die zijn vervaardigd met chemische additieven die het natuurlijke gehalte aan kalium kan elimineren, blijkt een minder gezonde en effectieve optie in vergelijking met natuurlijke bronnen.

Potentieel

Personen met verhoogde kalium niveaus als gevolg van diabetes, voorwaarden nier- of bijwerkingen van medicijnen zijn een verhoogd risico op het ontwikkelen van hart problemen en risico verhogen van hun niveaus van kalium wanneer ze consumeren kalium verrijkte voedingsmiddelen.

Overwegingen

Verse sinaasappelsap verrijkt met kalium, terwijl ingeblikte abrikoos, grapefruit en pruimen sappen bevatten concentraties van de elektrolyt en worden op gezonde lekkernijen zoals smoothies en ijslolly creëren.

Voordelen

In de meeste gevallen, kalium voordelen het lichaam door het regelen van de bloeddruk, balanceervloeistoffen en bevorderen van gezonde zenuw en spierfunctie in deficiënte individuen, die kan het ontstaan ​​van hart- en vaatziekten en verwante aandoeningen voorkomen.

Onderzoek

In een studie van 2000 oudere mannen, Taiwanese onderzoekers ontdekten dat degenen die kaliumchloride zouten vermengd met hun reguliere natriumchloride tafel zouten geconsumeerd werden 40 procent minder kans op hart- en vaatziekten te ervaren binnen drie tot vier jaar, volgens een artikel gepubliceerd in 2006 in het American Journal of Clinical Nutrition.