Wat zijn goede Diëten voor Tieners bij 14?

Tieners die zijn 14 jaar en wil afvallen, moet zich ervan bewust dat een dieet op zo'n jonge leeftijd gevaarlijk kan zijn. Omdat tieners een uitgebalanceerd dieet van voedingsmiddelen uit de voedselpiramide moet hebben, of de tiener is overgewicht of niet, kan een dieet schadelijk zijn. Als je serieus bent over diëten zijn, in overleg met een arts voordat u begint met een nieuw dieet.

Controleren wat je eet

Bij het eten, luister naar je lichaam. Als je een vol gevoel, ophouden te eten, zelfs als er voedsel achtergelaten op je bord. Terwijl je dit oefent, zul je precies weten hoeveel voedsel u op uw bord moet zetten aan het begin van elke maaltijd. Je zal ook beginnen met het verliezen van gewicht, maar het zal langzaam gebeuren. Vermijd voedingsmiddelen die veel zout, suiker en verzadigd vet. U moet minimaal 1600 calorieën eet, anders wordt u niet ontvangen van de voedingsstoffen die je nodig hebt om gezond te zijn.

Het eten van vis

Een dieet van vis zal uw extra gewicht af te houden want het is een goede bron van eiwitten en heeft een overvloed aan vitaminen en mineralen. Een deel van de normale vis, vers of bevroren, en andere vette vis zoals zalm, forel, makreel, sardines of verse tonijn per week moet u helpen om gewicht te verliezen, en zal ook de strijd tegen hart-en vaatziekten.

Oefening

Oefening gaat hand-in-hand met een dieet. Je hoeft niet te oefenen voor langere tijd elke dag, gewoon proberen om jezelf actief te houden. Dit kan bestaan ​​uit alles, van het spelen van basketbal en voetbal te lopen voor een uur per dag. Als je echt serieus over het uitoefenen, probeer het heffen van gewichten en het uitvoeren van cardio-oefeningen om nog meer calorieën te verbranden. Houd er echter rekening mee dat de uitoefening van te veel kan leiden tot gezondheidsproblemen; altijd een evenwicht van lichaamsbeweging en een geschikte calorie-inname.

Het eten van groenten en fruit

Zorg ervoor dat u het eten van uw aanbevolen dosis van fruit en groenten per dag. Dit betekent minimaal vijf porties verschillende soorten groenten en fruit per dag. Hoewel dit klinkt moeilijk, kunt u snelkoppelingen te nemen om ervoor te zorgen dat u uw aanbevolen dosis te krijgen. Bijvoorbeeld, het snijden van een banaan over je ontbijtgranen voor het ontbijt - en je moet ontbijten, elke dag - geldt als een deel, terwijl het fruit voor een hapje telt als een ander deel.