Wat zijn Fat Burner Herbal Medicines?

Volgens de Food and Drug Administration, kruiden vetverbranders vallen onder de categorie voedingssupplement. Een voedingssupplement is iets via de mond ingenomen bedoeld om te verbeteren of aan te vullen een dieet. Herbal vetverbranders beloven om vet te verbranden of versnellen de stofwisseling van nature.

Kenmerken

Volgens de FDA, kruiden vetverbranders vallen onder de categorie van voedingssupplementen toe te schrijven aan de Dietary Supplement Health en Education Act van 1994. Een voedingssupplement, zoals een kruiden vetverbrander, wordt via de mond ingenomen en bevat een dieet ingrediënt dat wordt verondersteld te aanvulling op het dieet. De voedingsingrediënten in plantaardige vetten branders kunnen omvatten vitaminen, mineralen, kruiden, aminozuren en andere stoffen.

Waarschuwing

Onlangs kruiden vetverbranders zijn gekomen onder vuur voor het bevatten van schadelijke ingrediënten niet vermeld op de verpakking of in de commerciële advertenties. Volgens de FDA, bumetanide, die is gevonden in vele kruiden vetverbranders, kan leiden tot ernstige en belangrijke vocht en elektrolyten verlies. Fenproporex, die zoals ook gevonden in kruiden vetverbranders is een stimulerend middel niet goedgekeurd door de FDA en kan leiden tot een verhoogde ademhaling, slapeloosheid en mogelijke plotselinge dood.

Soorten

Volgens de FDA, zijn er veel verschillende kruiden vetverbrander producten op de markt die zijn genomen in een verscheidenheid van verschillende manieren. Sommige kunnen worden genomen over een periode van twee, drie, vijf, zeven en acht dagen. Anderen worden genomen over een periode van 24 uur, of zoveel als nodig.

Geschiedenis

Volgens de FDA, hebben kruiden vetverbranders al sinds vóór de Dietary Supplement Health en Education Act werd ondertekend in 1994. Ze hebben onlangs aan populariteit wint in de afgelopen jaren als reclame steeds vaker voorkomen geweest. Volgens de FDA, werden zij zich bewust van de schadelijke ingrediënten van vele kruiden vetverbranders in 2008.

Betekenis

Herbal Vetverbranders zijn erg populair voedingssupplementen zelfs met de FDA de recente ontdekking van illegale en gevaarlijke ingrediënten. De FDA heeft teruggeroepen 72 kruiden vetverbranders, en blijft zoeken naar bedorven producten. Hoewel sommige van de kruiden vetverbranders kan een veilige route om gewicht te verliezen voor sommigen, konden ze een fatale vergissing zijn voor anderen.