Wat zijn enkele Thuis Cures Voor Herpes?

Wat zijn enkele Thuis Cures Voor Herpes?

Herpes simplex virus staat bekend als genitale wratten, koortsuitslag, koortsblaren, HSV-1 of HSV-2. Meestal wordt als blisterlike uitbraken op de huid en in de mond. Maar kan ook leiden tot meer ernstige vormen van het lichaam infecties. Voor duizenden jaren hebben artsen geprobeerd om een ​​remedie te vinden, maar HSV heeft bewezen hardnekkige en moeilijk te controleren zijn. Recente studies suggereren dat HSV-1 is niet strikt een infectie van de mond is eerder gedacht, en dat het aan het genitale gebied dienen en door overdracht van lichaamsvloeistoffen dezelfde manier HSV-2 wordt verspreid. Er is geen behandeling, maar in veel gevallen kan de symptomen worden behandeld met eenvoudige methoden en over-de-toonbank.

Verlichting van de symptomen

Het handhaven van een goede hygiëne is noodzakelijk. Vermijd het aanraken van besmette gebied, wassen handen regelmatig en houden nagels schoon om te voorkomen dat de overdracht van ziektekiemen op de open zweren. Drink veel water om te helpen spoelen het virus uit je lichaam Houd het besmette gebied schoon en droog. Reinig voorzichtig met water en een milde zeep, spoel grondig en dep ze droog of gebruik een föhn op een koele omgeving. Maïzena of een soortgelijk poeder kan effectief houden van het gebied droog, maar vrouwen geen producten met talk gebruik (vaak in baby of lichaamspoeder) omdat dit het risico van bepaalde vormen van kanker. Draag kleding die losjes en 100 procent katoenen ondergoed past om de luchtcirculatie te bevorderen. Ice packs direct op het besmette gebied geplaatst kan de pijn verzachten en de genezing te bevorderen door het onderdrukken van het virus. Sommige mensen melden dat warme baden helpen verlichten van de pijn. Vermijd seks tijdens uitbraken. Wrijving kan voorkomen dat de blaren van genezing. Over-the-counter pijnstillers (ibuprofen, paracetamol of aspirine) kan helpen verminderen koorts en pijn.

Voedingssupplementen

Veel bronnen op het internet beweren dat oliën en supplementen helpen - herpes - en sommigen zelfs zo ver om te genezen zeggen ga. Het feit is dat de kruiden-en voedingssupplementen geen goedkeuring en het testen van de FDA nodig, zodat de vorderingen grotendeels onbewezen. Neem contact op met uw arts voordat u een kruiden-supplementen aan uw dieet, want net als medicijnen, kruiden of voedingssupplementen kunnen interacties tussen geneesmiddelen en onverwachte bijwerkingen hebben.

Orale Kruiden en supplementen

Echinacea wordt gebruikt om het immuunsysteem te stimuleren en te helpen bij het bestrijden van infecties. Wanneer genomen in de tijd, kan echinacea witte bloedcellen verlagen. Het kan ook interfereren met bepaalde medicijnen gebruikt om het immuunsysteem te behandelen. Siberische ginseng werkt om het immuunsysteem te stimuleren. Wanneer getest op herpes patiënten, bleek de frequentie, severityand lengte van uitbraken verminderen. Lysine is een essentieel aminozuur in voedsel. Het nemen van lysine supplementen kunnen helpen bij het versnellen van het herstel en het verminderen van de kans op herhaling. Bij producten met propolis, een stof verzameld door bijen die natuurlijke antibiotische eigenschappen bevat en wordt gedacht om het immuunsysteem te stimuleren.

Actuele zalven

Aloë vera is een stof die voorkomt in de aloë plant die natuurlijke helende en verzachtende eigenschappen heeft. Terwijl actueel aloë heeft geen bekende bijwerkingen, veel aloë vera lotions vaak verkocht bevatten zeer weinig aloë en zijn meestal gemaakt van andere ingrediënten, kan een willekeurig aantal van die blaren irriteren en maken de toestand nog pijnlijker. Zink in een actuele vorm kan de symptomen verlichten en helpen recidieven van HSV-1 herpes (aften) te voorkomen. Het wordt niet aanbevolen voor genitale herpes.

Waarschuwingen

Controleer altijd met uw arts of zorgverlener voordat u een soort kruid of supplement. Verschillende recept medicijnen voor de behandeling van herpes zijn verkrijgbaar op recept. Sommige thuis behandelingen voor herpes kan het probleem ernstiger maken, dus als de symptomen aanhouden of erger worden, raadpleeg uw arts. Naar schatting een op de vier volwassen vrouwen in de Verenigde Staten lijden aan deze zeer besmettelijke infectie. De infectie kan verbergen in het systeem al vele jaren voor het losbarsten. Voorkomen van de verspreiding van seksueel overdraagbare ziekten door het gebruik van condooms. Mensen kunnen herpes doorgeven aan een partner voordat ze weten dat ze het hebben.