Wat zijn enkele Safe & Good Diëten voor tieners?

Wat zijn enkele Safe & Good Diëten voor tieners?

Het eten goed en het handhaven van een gezond gewicht is belangrijk voor kinderen van alle leeftijden. Tieners zijn in een fase in het leven waar hun lichaam groeit en gaat door merkbare veranderingen. In dit stadium zijn ze meestal worden meer zelf-bewust van hun lichaam en beginnen om meer druk vanuit de samenleving op een bepaalde manier uit te zien. Tieners blijken vaak te diëten om hun imago gewenste lichaam lichaamsgewicht doel en bereiken. Als een tiener besluit dat ze wil een dieet te volgen, is het belangrijk om een ​​die de gezondheid bevordert en is veilig en effectief te kiezen.

Weight Watchers

Weight Watchers is goed ingeburgerd en heeft bewezen veilig en effectief zijn voor het bereiken geleidelijk gewichtsverlies te zijn. Dit programma wordt geleid door zijn Points Plus-systeem, dat kwaliteiten voedingsmiddelen op basis van hun voedingsprofiel. Eiwitten en vezelrijke voeding krijgen minder punten Plus terwijl calorierijke voedingsmiddelen en eenvoudige koolhydraten zijn hoger in punten. Dit systeem stimuleert lijners diverse voedzame en vullen voedingsmiddelen, zoals vers fruit en niet-zetmeelrijke groenten eten, terwijl hij binnen een gezonde calorie bereik.

"De F-Factor Diet"

Tanya Zuckerbrot, een geregistreerde diëtist en voedingsdeskundige in New York City, is de auteur en bedenker van "The F-Factor Diet" boek (www.ffactordiet.com). Dit dieet is gecentreerd rond belangrijkste voedingsmiddelen in het dieet op te nemen, zoals vezels. De "F" in F-Factor staat voor vezel, die is gevonden in vele gezondheidsbevorderende voedingsmiddelen en is het geheim om gewicht te verliezen zonder honger gedurende de dag voelt. Haar aanpak is zeer geschikt voor kinderen en jongeren, omdat zij biedt hulpmiddelen voor het eenvoudig en duurzaam gewichtsverlies.

"U: Op een Dieet"

Deze best-selling dieet boek is geschreven door Dr. Mehmet Oz en co-auteur Dr. Michael Roizen. Hun dieet is op wetenschap gebaseerde, richt zich op de taille meting plaats van het lichaamsgewicht, en is voorzien van gezonde voeding en lichaamsbeweging. Taille-omvang is belangrijker dan gewicht als studies tonen aan dat de opslag van vet rond de buik verhoogt iemands risico op aandoeningen zoals hart-en vaatziekten. Gezondheid mag niet aan de top van de lijst van een tiener op deze leeftijd, maar het zou moeten zijn. Bereiken van een gezond lichaamsgewicht is belangrijk voor korte en lange termijn gezondheidsvoordelen.

Dieet kiezen Tips voor Tieners

Tieners zijn meestal erg druk tijdens de week. Het kiezen van een gemakkelijk te volgen en flexibele dieet programma zal helpen maximaliseren van therapietrouw. Kies een dieet programma dat is gebaseerd op evidence-based richtlijnen voor het bereiken van een gezond gewicht. Artsen waarschuwen tieners tegen het volgen van een extreem dieet, zoals een die is zeer laag in calorieën, omdat tieners zijn in een hoge groei periode en hebben veel energie en voedingsstoffen voor de groei en ontwikkeling van botten.