Wat zijn een aantal methoden om de productie van moedermelk te verhogen?

Volgens Borstvoeding Basics, een site onderhouden door professionele lactatiekundigen, is het niet ongewoon voor zuigelingen tot verpleegkundige 10 tot 12 keer per dag. Echter, als kinderarts van uw kind maakt zich zorgen over de voeding van uw kind, zijn er een aantal methoden beschikbaar om uw melkproductie te verhogen.

Voeding en hydratatie

Hoewel verzorging, is het belangrijk om 1800 calorie├źn per dag consumeren om voldoende melk. Bovendien, je lichaam nodig heeft zes tot acht glazen water per dag om hydratatie niveaus die nodig zijn voor de melkproductie te behouden.

Nursing Frequency

Het is belangrijk verpleegkundige regelmatig om melkproductie te handhaven. Probeer uw baby te voeden minstens acht keer per dag, en probeer beide borsten terwijl verpleging benutten.

Positionering en Massage

Wrijven je borsten terwijl verpleging zal helpen uw borsten te vullen met melk. Controleer ook de positionering van uw baby om te zorgen dat hij je aureola ver genoeg in zijn mond voor de compressie die nodig zijn voor een succesvolle borstvoeding.

Pumping

Gebruik van een ziekenhuiskwaliteit elektrische borstkolf 5 tot 10 minuten na elke verpleegkundige sessie op de hoogste stand helpen om de melkproductie te stimuleren.

Supplementen

Misschien wilt u uw arts vragen of u kunt proberen een natuurlijke supplementen die de melkproductie te verhogen, zoals fenegriek, rode framboos of Biergist. Het voorschrijven van geneesmiddelen Reglan is een ander alternatief te bespreken met uw arts.

Overwegingen

Als uw productie problemen blijven, overweeg dan het spreken met een professionele lactatiekundige.