Wat zijn de Waarschuwingsborden tijdens de zwangerschap?

Een van de eerste vragen die aanstaande moeders moeten hun OB vragen / GYN is, "Wat zijn de tekenen van gevaar tijdens de zwangerschap?" Weten deze gevaar borden kan helpen voorkomen dat een miskraam, doodgeboorte, of schade aan de moeder of de foetus. Als een van deze tekenen van gevaar worden ervaren door zwangere vrouwen, moeten ze onmiddellijk contact opnemen met hun arts en een arts raadplegen.

Vaginale bloeding

Terwijl spotten tijdens de zwangerschap is enigszins vaak voor en kunnen een complicatie niet aangeven, moeten alle vaginale bloeden onmiddellijk worden gemeld aan een OB / GYN. Vaginale bloeden, vooral bloedingen die neerkomt op meer dan alleen het spotten, is een gevaar teken van de zwangerschap omdat het een teken zijn van een dreigende miskraam, placenta previa of abruptio, of het begin van de bevalling kon zijn.

Afname van foetale beweging

Een van de meest duidelijke tekenen gevaar tijdens de zwangerschap, zou een afname in het foetale beweging bewijs dat de foetus onder stress en niet meer bloeien in de baarmoeder worden. In de eerste weken van foetale bewegingsdetectie, gevoeld in de meeste aanstaande moeders die vóór of op 20 weken kunnen verplaatsingen zeer sporadisch. Echter, door de week 28 van de foetus dagelijkse bewegingen moeten enigszins voorspelbaar geworden, en aanstaande moeders moeten dagelijks kick tellingen uit te voeren om ervoor te zorgen de bewegingen van hun baby worden niet afneemt. Als 10 bewegingen niet worden gevoeld in een uur, een OB / GYN moet worden gecontacteerd.

Ernstige zwelling

Geringe zwelling van de voeten, enkels en benen tijdens de zwangerschap wordt algemeen als normaal, maar elke ernstige zwelling gevaar teken voor zwangerschap. Ernstige zwelling, vooral van het gezicht en vingers, is één van de belangrijkste indicatoren die een zwangere vrouw kunnen lijden aan zwangerschap geïnduceerde hypertensie. Als ernstige, kan zwangerschap geïnduceerde hypertensie behandeling door middel van een infuus en bedrust nodig om inbeslagneming en schade te voorkomen aan de foetus.

Lekkende Fluid

Vruchtwater geeft voeding en bescherming voor de groeiende foetus, waardoor eventuele lekken van vloeistof een groot gevaar voor teken tijdens de zwangerschap. Terwijl na 38 weken van de zwangerschap een plotselinge ontspringen of langzaam lek van vloeistof kan gewoon aangeven dat arbeid op handen is, vóór 38 weken een lekkende vloeistof vereist onmiddellijke medische aandacht om infectie te voorkomen en proberen om arbeid te vertragen.

Buikpijn

Minor buikpijn tijdens de zwangerschap is meestal van weinig belang, omdat het gemakkelijk genoeg door de groeiende baarmoeder en rekken ligamenten. Echter, aanhoudende, ernstige buikpijn die niet wordt verlicht door paracetamol, is een gevaar teken tijdens de zwangerschap die onmiddellijke medische aandacht. Buikpijn tijdens de zwangerschap kan een indicator zijn van een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, miskraam, of placenta abruptio zijn.

Abdominale Trauma

Elke trauma aan de buik tijdens de zwangerschap, vaak veroorzaakt door vallen, blaast de maag of auto-ongelukken, vereist onmiddellijke medische aandacht. Terwijl de foetus is omgeven door beschermende vloeistoffen en weefsels, kan acuut trauma aan de buik gemakkelijk van invloed op de baarmoeder en de groeiende foetus, het veroorzaken van een willekeurig aantal zwangerschapscomplicaties en schade voor de omgeving.

Premature contracties

Het begin van de weeën wordt meestal aangekondigd als een zegen van de vrouwen in de buurt van hun vervaldag, zoals ze normaal geven het begin van de arbeid, maar regelmatige weeën vóór 37 weken zijn een ernstig gevaar teken van de zwangerschap. Regelmatige, pijnlijke weeën die dichter bij elkaar te worden, langere duur, en geleidelijk pijnlijk zijn de belangrijkste tekenen dat de arbeid is begonnen. Vrouwen ervaren van deze samentrekkingen vóór 37 weken dient medische hulp te zoeken om te proberen om de arbeid te stoppen en het verlengen van de zwangerschap voor het welzijn van hun baby.