Wat zijn de voordelen voor de gezondheid van Wild Indigo Extract?

Wat zijn de voordelen voor de gezondheid van Wild Indigo Extract?

Voornamelijk geteeld in het oosten van de Verenigde Staten, wilde indigo is een vaste plant die 2 tot 3 meter hoog en bereikt - in tegenstelling tot zijn naam - is bedekt met gele bloemen als in bloei. Deze Inheemse Amerikaanse plant is goed bekend om zijn verscheidenheid aan medicinale toepassingen, voornamelijk vanwege de antiseptische eigenschappen. Een van de eerste notaties van het medicinaal gebruik van dit kruid werd opgemerkt in "King's American Consultatiebureau" in 1898.

Immune System Stimulerende

Wild indigo wordt gebruikt als onderdeel van een gestandaardiseerde, vierdelige combinatie van kruiden om het immuunsysteem te ondersteunen. Toegevoegd aan echinachea purperia wortel, echinachea pallida wortel en thuja occididententalis (witte ceder), is het gunstig voor de verkoudheid en griep. Het is ook nuttig voor sinus en oorinfecties geacht.

Mond en keel voorwaarden

Gorgelen met wilde indigo is al lang bekend om aften (aften), en de zware omstandigheden van keelpijn, zoals tonsillitis, faryngitis en laryngitis genezen. Vanwege de antiseptische eigenschappen, is dit kruid ook gebruikt om parodontale problemen zoals gingivitis en pyorrhea genezen.

Wonden

Wilde indigo heeft antiseptische eigenschappen die het hebben gemaakt bekend als een krachtig kruid oorspronkelijk gebruikt door inheemse Amerikanen voor het genezen van wonden. Niet alleen kan het worden gebruikt voor de genezing van zweren op de huid, maar zalven kunnen worden gemaakt pijnlijke tepels van borstvoeding verlichten. Voorzichtigheid is geboden om grondig afwassen de zalf voor borstvoeding een baby.