Wat zijn de voordelen van Wheat Grass Powder?

Wat zijn de voordelen van Wheat Grass Powder?

Tarwegras wordt algemeen beschouwd als een krachtige reiniger boordevol vitaminen, waaronder B-12 en beta caroteen, vezels en aminozuren. Tarwegras wordt typisch gekweekt in een kas en na iets meer dan een week, is klaar om te worden vermalen tot een poeder en gecombineerd met water te drinken. Er zijn veel voordelen verbonden aan het drinken van tarwegras dat het een aantrekkelijke drank keuze te maken.

Chlorophyl

Volgens AmazingGrass.com, chlorofyl is niet alleen goed voor de planten, maar ook mensen. Alle graangrassen bevatten grote hoeveelheden chlorofyl, namelijk planten wat hemoglobine mens. Chlorofyl bevordert die voedingsstoffen door het hele lichaam door middel van bloedcellen.

Detox

Tarwegras heeft een hoge alkalische niveau. Het hoge niveau helpt het menselijk lichaam wordt gesaldeerd met de pH-niveaus. Balanceren pH niveaus helpt het lichaam te reinigen en versterkt het immuunsysteem.

Vitaminen

Omdat plantaardige oorsprong, wordt tarwegras boordevol vitaminen die het menselijk lichaam te helpen. Foliumzuur, die bloed versterkt en voorkomt bloedarmoede, vitamine C, die het immuunsysteem en antioxidanten, en beta caroteen, dat oculaire gezondheid bevordert verhoogt.

Veganistisch en biologisch

In aanvulling op het ontgiften van het lichaam door het balanceren van de pH-waarde, tarwegras in en van zichzelf is een puur natuurlijke plantaardige product, wat betekent dat het is 100% biologisch, vrij van chemicaliën en valt samen met een veganistisch dieet.

Higher Energy Levels

Omdat tarwegras heeft een hoge concentratie aan vitaminen, vezels en andere dingen die het lichaam nodig heeft, het helpt ook boost energie niveaus. Volgens de CDC, verbruiken een gram tarwegras is het equivalent consumeren bijna twee en een halve kilo groenten. Deze hoge concentratie draagt ​​een hoger energieverbruik.