Wat zijn de voordelen van Weight Loss Met COPD & Heart Failure?

COPD (chronic obstructive pulmonary disease) is eigenlijk een groep van long problemen die interfereren met de luchtstroom naar de longen en kan leiden tot hartfalen. Astma, chronische bronchitis en emfyseem zijn van COPD, en volgens de Mayo Clinic meeste COPD is een gevolg van het roken van sigaretten. Echter, wordt obesitas nu geregeerd als een belangrijke risicofactor in COPD.

Hoe Obesitas leidt tot COPD

Obesitas is een wereldwijd probleem. Het legt een grotere druk op het hart, kan leiden tot hoge bloeddruk en diabetes en gaat vaak gepaard met hoog cholesterolgehalte. Obesitas veroorzaakt ook chronische ontsteking in het lichaam. Volgens november 2005 nummer van "Biochemical Society Transactions," vet in de vorm van wit vetweefsel vrijkomt inflammatoire signalen, die de ontsteking veroorzaken. Een studie gepubliceerd in het 31 augustus 2006 online editie van "Medscape General Medicine" meldt dat ontsteking wat brandstof COPD, zoals veroorzaakt beperking in de lucht doorgangen en derhalve verminderde werking van de longen. Obesitas, met name buikvet, veroorzaakt ook de druk op het membraan en de borst, die longcapaciteit en functie vermindert. Al deze factoren, die rechtstreeks verband houden met obesitas, kan leiden tot obstructie van de luchtwegen.

Hoe Weight Loss Verbetert COPD

Het februari 2009 nummer van "Today's Diëtist" meldt dat het gewichtsverlies gaat vaak gepaard met COPD. Helaas, het gewichtsverlies ze bedoelen is vanwege moeite met eten als gevolg van slechte adem functie. Spierverlies vindt ook plaats, als het onvermogen om te ademen en maakt fysieke activiteit moeilijk. Als je zwaarlijvig, en zijn gediagnosticeerd met COPD, moet je de controle nemen over uw voedingstoestand en gewicht te verliezen met een opzettelijk gezond programma dat vitaminen en voedingsstoffen die nodig zijn voor de gezondheid van het lichaam, maar ook de fysieke activiteit die ervoor zorgt dat omvat uw longen blijven oefenen en werken aan het uitbreiden. Het directe effect van gezond gewicht te verliezen met COPD is het feit dat je verlichting van de werklast van het hart, waardoor het risico van hoge bloeddruk, dat vermindert ook het risico op hartfalen. Minder vet in de buikstreek vermindert ook de fysieke druk die tegen de longen en het membraan, die het vermogen van de longen te breiden en nemen meer lucht toe wordt gebracht. Zoals gezegd, overtollig lichaamsvet veroorzaakt het vrijkomen van ontstekingsfactoren, waarvan wordt aangenomen dat één van de belangrijkste onderliggende oorzaken van COPD. Minder lichaamsvet, is het gewicht betekent minder ontstekingen in het lichaam, hetgeen kan leiden tot een opening van de luchtwegen en gemakkelijkere ademhaling.