Wat zijn de voordelen van Warm Luchtbevochtigers?

Wat zijn de voordelen van Warm Luchtbevochtigers?

Het verzenden van een gestage stroom van stoom in de lucht, warme nevel luchtbevochtigers zijn handig om in huis te hebben, vooral tijdens de koude en griep seizoen. Ze kunnen helpen verlichten symptomen zoals een droge, verstopte neus of kriebelende keel.

Voordelen

Warme nevel luchtbevochtigers kook water en stuurt de resulterende stoom in de lucht. Dit is gunstig dan koele mist luchtbevochtigers in dat kokend water doodt ziektekiemen, en de stoom laat mineralen en onzuiverheden achter. Bovendien, mensen die ziek zijn hebben de neiging om warm stoom meer kalmerende dan koele mist vinden. Optimale huis vochtigheidsgraad worden geacht tussen 25% en 55% relatieve vochtigheid; het handhaven van deze niveaus is goed voor je huid en eventuele houten meubels of houtwerk in uw huis.

Nadelen

Omdat warme nevel luchtbevochtigers kook water, ze heet worden en kan een gevaar voor kleine kinderen poseren. Bovendien, als niet regelmatig en goed schoongemaakt, ze kunnen broedplaatsen voor schimmels en bacteriƫn.

Ook goed om te weten

Als je in een koud klimaat woont kun je een warme mist luchtbevochtiger liever, als stoom voegt warmte aan uw kamer. Ook kan je een koude mist luchtbevochtiger voorkeur als je in een warm klimaat leven, als de koele mist koelt de lucht in uw kamer.