Wat zijn de voordelen van Strontium?

Wat zijn de voordelen van Strontium?

Strontium is een gemeenschappelijk element in de bodem en drinkwater. Het bestaat in kleine hoeveelheden in alle botten. Het is in dezelfde chemische familie als magnesium en calcium, die naast hen in het periodiek systeem. Veel studies, waaronder die van de Marine, de Mayo Clinic en de McGill University, hebben aanzienlijke voordelen van dit element bewezen. Strontium supplementen kan niet worden ingenomen door kinderen vanwege de mogelijkheid het kan botten nog vervormen in formatie.

Keert Osteoporose

Strontium bouwt bot. Het helpt bij de versmelting van calcium in bot en derhalve als katalysator. Verschillende studies, onder leiding van een vroege 1959 studie van de Mayo Clinic als meer recente studies aan de McGill University, toonde onomstotelijk aan dat strontium verhoogt de botdichtheid - in het ene geval met 8,1 procent bij patiƫnten die bot verliezen waren alvorens de supplementen. Dit element bouwt niet alleen bot, zoals calcium kan, maar het remt ook de re-absorptie van botmateriaal in het systeem. Daarom verdubbelt de snelheid waarmee botaandoeningen zoals osteoporose kan worden teruggedraaid.

Traktaties Artritis

Strontium kunnen bouwen kraakbeen in de gewrichten. In een Belgische studie van het bot en kraakbeen Metabolism Research Unit uitgevoerd, werd sterk bewijs gevonden dat dit element kan helpen bij het stimuleren van de aanmaak van kraakbeen en dus helpen ombuigen artritis.

Voorkomt Holten

De Amerikaanse marine heeft een onderzoek gedaan naar strontium holtes kunnen voorkomen tonen. De marine onderzocht een kleine stad - Rossburg, Ohio - dat een grote hoeveelheid van dit element had in zijn drinkwater. Het verrassende ontbreken van holten in de stad sterk gesuggereerd dat dit bot versteviger kan helpen bij de preventie van holten door versterking van de botstructuur van de tanden.

Traktaties Kanker bij Bone

Kanker kan zich verspreiden in het bot. Dit wordt een ernstig probleem aangezien het snel bot vernietigen, waardoor het bros en zwak. Zelfs als de kanker uiteindelijk uitgehard, de schade aan het bot moeilijk op te lossen en kan aanzienlijke vervormingen in de botstructuur die ernstige pijn en misvormingen later reactie veroorzaken. In een McGill University studie werd strontium aangetoond dat kanker doorzeefd botten die bladeren kanker te versterken en in de gaten te vullen. Hoewel het botkanker niet kan genezen, kan het omgaan met de gevolgen ervan door het versterken van botten en leidt tot een snellere en minder pijnlijk herstel.

Vermindert het risico op botbreuken

Gezien het vermogen strontium om bot effectiever dan calcium versterken, heeft dit element ook gevonden om het risico van botbreuken verminderen, met name in gevallen been zwakte veroorzaakt door kanker of osteoporose.