Wat zijn de voordelen van Seroquel XR?

Seroquel XR wordt gebruikt bij de behandeling van bepaalde psychische stoornissen. Degenen met schizofrenie, bipolaire stoornis en depressie kunnen zien hun symptomen verminderen terwijl op de medicatie. Ze kunnen ook beter over hun normale leven te voelen en gezonder voelen fysiek.

Bipolaire Behandeling

Seroquel XR is aangetoond dat de symptomen van bipolaire stoornis te verminderen. Het is een van de weinige drugs die zelfs helpen de stemmingswisselingen geassocieerd met de aandoening.

Schizofrenie

Mensen met schizofrenie te nemen Seroquel XR want het vermindert de manie geassocieerd met hun aandoening. Het houdt hen rustig en vermindert hun wanen en paranoïde gedachten.

Depressie

Seroquel XR wordt gebruikt om depressie bij sommige patiënten te behandelen, want het vermindert hun symptomen, vooral met betrekking tot laag, verdrietig of waardeloos voelt.

Toegenomen belangstelling

Sommige patiënten die Seroquel XR ervaren een toegenomen interesse in hun leven en de reguliere activiteiten. Dit komt vooral voor bij patiënten met depressie of bipolaire stoornis.

Overwegingen

Net als alle medicijnen, Seroquel XR heeft een aantal bijwerkingen, zoals misselijkheid en duizeligheid. Patiënten die problemen ondervinden, moeten hun arts zo spoedig mogelijk in kennis te stellen.