Wat zijn de voordelen van rode wijn gist?

Al vele jaren, de artsen zijn te suggereren dat één glas rode wijn per dag goed is voor onze gezondheid. Zij hebben erop gewezen dat de gist in rode wijn heeft voordelen voor je hart en je buik, en heeft veel mensen geholpen met bepaalde medische aandoeningen. Het kennen van de voordelen van rode wijn gist kan u helpen beslissen of je wilt van rode wijn in uw dieet te integreren.

Suikerziekte

Diabetes is een groeiend probleem in Amerika. Aangezien een groot deel van Amerika is het draaien zwaarlijvig, zijn meer en meer mensen krijgen diabetes. Zelfs mensen die diabetes hebben vermeden ontwikkelen vaak hypoglycemie, die kan een moeilijke ziekte te beheersen. Studies hebben aangetoond dat rode wijn gist gunstig voor sommige mensen met diabetes is. Het heeft geholpen gestabiliseerd hun bloedsuiker en heeft bijgedragen aan mensen met hypoglykemie langer tussen de maaltijden door te gaan zonder ziek of zwak voelen. Echter, niet vervangen standaard diabetes behandelingen met rode wijn gist.

Hartaandoeningen

Hart-en vaatziekten is de moordenaar van een aantal mensen in Amerika. Deze statistiek wordt alleen maar ernstiger als het tarief van obesitas stijgt. Veel geneesmiddelen kunnen helpen bij de behandeling van coronaire hartziekte, maar rode wijn gist kan helpen dit doen natuurlijk. In 2009, werden klinische studies uitgevoerd om het nut van rode wijn gist te testen in de behandeling van ernstige coronaire hartziekten. De eerste resultaten zijn veelbelovend, waaruit blijkt dat het kan het risico op coronaire hartziekten en zelfs de ernst van een bestaande ziekte. Het is echter nog te vroeg om zeker te weten, en rode wijn mag nooit vervangen conventionele behandelingen.

Digestive Stimulerende

Veel mensen drinken van rode wijn na het eten, omdat ze hebben ontdekt dat het helpt met hun spijsvertering. Rode wijn gist helpt om de stofwisseling te stimuleren en versnellen van de spijsvertering. Het helpt ook te kalmeren maagklachten door het neutraliseren van een deel van de maag zuren die leiden tot indigestie en brandend maagzuur. Een glas rode wijn elke avond is een goed idee als u lijdt aan chronische maagklachten. Echter, je moet nooit vervangen conventionele maagklachten behandelingen met rode wijn.

Verlaagt het cholesterolgehalte

Zoals Amerika lijdt meer en meer overgewicht, is een hoog cholesterolgehalte steeds een groot probleem. Dit wordt niet geholpen door het feit dat veel van onze favoriete voedsel, van chips tot hotdogs, zijn rijk aan cholesterol. Er zijn veel gezonde voedingsmiddelen die lager cholesterol en rode wijn gist is een van hen. In rode gist is er een chemische stof genaamd lovastatine. Deze chemische stof is getoond telkens weer de totale cholesterol verlagen. De FDA heeft onlangs ingestemd met een medicijn dat lovastatine gebruikt als het primaire ingrediënt in een cholesterolverlagend medicijn. Het geneesmiddel wordt geconcentreerd, maar het is dezelfde chemische stof die in rode wijn.

Kanker Effects

Een van de grootste voordelen van rode wijn gist is het effect op kanker. Rode wijn gist is aangetoond dat vertragen de groei van tumoren. Dit wil niet zeggen dat de rode wijn gist is een geneesmiddel voor kanker of dat het kan de groei van tumoren volledig te stoppen; het gewoon remt de groei van tumoren. Dit is handig wanneer iemand een tumor die groeit maar hij kan niet snel een dokter krijgen. Deze vertragende effect kan helpen beperken van de groei van de tumor tot het tijd is voor een operatie. Toch moet rode wijn gist niet gebruikt conventionele kankerbehandelingen vervangen.