Wat zijn de voordelen van Pharmaton?

Wat zijn de voordelen van Pharmaton?

Pharmaton capsules zijn natuurlijke supplementen bedoeld om de dagelijkse vermoeidheid te verlichten. Ze zijn gemaakt van een ginseng extract genaamd ginseng G115. Pharmaton is gekwalificeerd als een fyto-based medicine. Dit is een geneesmiddel dat planten of delen toepassingen daarvan als het actieve bestanddeel. Phyto-gebaseerde medicijnen hebben bewezen uitstekend te zijn alternatieve behandelingen voor veel aandoeningen waaronder dagelijkse vermoeidheid, stress en uitputting. Meer dan 30 klinische studies hebben de effectiviteit van Pharmaton capsules aangetoond.

Voordelen

Pharmaton capsules zijn bedoeld om de dagelijkse vermoeidheid te behandelen door het verminderen van vermoeidheid en het verbeteren van de mentale en fysieke prestaties gedurende de dag. De effecten van de capsules moeten worden gevoeld binnen een paar weken, wanneer ze voor het eerst zijn genomen, indien regelmatig genomen. Zij beheren en energie op peil te houden door het verlichten van gevoelens van uitputting en vermoeidheid, waardoor de mentale focus en fysieke prestaties te verhogen. Dit kan een scala aan voordelen in zowel persoonlijke als professionele instellingen hebben.

Evidence

Pharmaton.co.uk biedt verschillende klinische studies op hun website om hun beweringen dat de ginseng G115 extract dagelijkse vermoeidheid kan verlichten en de algehele vitaliteit te ondersteunen. Zij presenteren als bewijs voor een kwaliteit-van-leven onderzoek naar functionele uitputting uitgevoerd door de Franse wetenschapper Martine Le Gal aan de Universiteit van Mexico, die bewees dat ginseng G115 vitaliteit ondanks slechte voeding zou kunnen verbeteren. Een aparte algemene vitaliteit studie uitgevoerd aan de University of Bergen, Zweden, vergelijkbare resultaten gevonden.

Risico's

Het is belangrijk om bewust van de bij het nemen van elke vorm van geneeskunde, alternatieve of anderszins risico. Het is ook belangrijk om te weten dat een geneesmiddel u overweegt het nemen is effectief en over het algemeen veilig. Net als de meeste drugs, hebben Pharmaton capsules bewezen veilig wanneer genomen in de juiste doses. Het is niet aangetoond dat de afhankelijkheid of verslaving veroorzaken en er is geen bewijs om aan te geven dat het kan leiden tot intolerantie. Het heeft geen significante bijwerkingen.