Wat zijn de voordelen van omega-3 visolie voor Ouderen?

Omega-3 visolie te vinden in vette vis zoals zalm en is verkrijgbaar in een pil supplement. Er zijn veel voordelen aan het nemen van visolie die de gezondheid van zowat iedereen kan verbeteren, maar er zijn een aantal pluspunten die kunnen helpen de ouderen in het bijzonder.

Macula Degeneratie

Leeftijdsgebonden maculaire degeneratie, of AMD, is een ziekte waarbij de macula (een plek in het centrum van het netvlies die verantwoordelijk is voor het centrale zicht) verslechtert. Centrale visie nodig is voor activiteiten zoals het lezen of autorijden. Consumptie van visolie tweemaal per week kan voorkomen beide typen van deze ziekte ("natte" en "droge") door het veranderen vetgehalte dat het lichaam kan beschadigen.

Memory Loss

De omega-3 in visolie eigenschappen die cel ontsteking, die op zijn beurt helpt om cognitieve vermogen behouden voorkomen vervangen. Ook wordt aangetoond dat omega-3 stammen de groei van chemische stoffen die de ontsteking in de eerste plaats veroorzaken en deze effecten gecombineerd daadwerkelijk verhoogt het vermogen van een persoon om geheugen behouden als ze ouder worden. Visolie kan zelfs het risico op psychische ziekten zoals Alzheimer.

Gewrichten

Omega-3 heeft de mogelijkheid om verbindingen te herstellen en de effecten van artritis verminderen. In studies met behulp van visolie supplementen, hebben patiënten een vermindering van de pijn, gevoelige gewrichten en ochtendstijfheid ervaren.

Cancer Risk

Het nemen van visolie kan helpen verlagen het risico op alle vormen van kanker. Dit is omdat omega-3 het ontstaan ​​van kankercellen te stoppen door het remmen van de groei en zelfs dood van kankercellen veroorzaken.

Heart Disease

De vetzuren in visolie daadwerkelijk verlagen iemands slechte cholesterol en bloeddruk, en kunnen de goede cholesterol verhogen. De vetzuren zorgen voor iemands hart, slagaders en aders nemen ook door het verminderen van vetafzetting.