Wat zijn de voordelen van niacine Om Moods helpen?

Niacine, ook bekend als vitamine B3, is een in water oplosbaar vitamine. Het lichaam produceert niacine nature maar kan ook gevonden worden in dergelijke voedingsmiddelen zoals vlees, gevogelte, tonijn, eieren, haver, gerst en peulvruchten. Er zijn voordelen aan niacine, met inbegrip van een gezonde huid, het stimuleren van het geheugen en het verlagen van cholesterol. Niacine vaak wordt gebruikt om stemmingen te stabiliseren.

Verminder Panic

B-complex vitaminen, zoals niacine, is bekend dat het zenuwstelsel en de functies van zenuwcellen ondersteunen. De extra zenuw steun vermindert paniek en vermindert angst.

Pellagra

Pellagra is een vitaminegebrek ziekte die geheugenverlies en mogelijk dementie kan leiden. Niacine vaak wenselijk pellagra overwinnen.

Induceren Slaap

Niacine helpt onrustige slapers te ontspannen en in slaap vallen sneller in de nacht.

Mentale ziekte

Schizofrenen onvoldoende metabolisme in de hersenen door het ontbreken van niacine en vitamine C, die cruciaal normale hersenfunctie zijn. Niacine therapie is aangetoond om te helpen met het beheer van schizofrenie.

Energie

Niacine is verantwoordelijk voor de productie van energie door bepaling van het vrijkomen in de bloedstroom bedrag. Door het nemen van een extra supplement van niacine, het lichaam zorgt voor meer energie, die helpt bij geestelijke alertheid.