Wat zijn de voordelen van licht alkalisch?

Wat zijn de voordelen van licht alkalisch?

De pH is een van de belangrijkste zwaartepunt van het lichaam. Het meet zuurgraad op een schaal van 0 tot 14. nul is de meest zure en 14 de meest alkalisch. Het ideale evenwichtige pH voor optimale gezondheid. pH-waarden die variëren 7,24-7,45 betekent dat uw lichaam is licht alkalisch, en functioneert het beste in deze staat.

Het voorkomen van de ziekte van

Een constante staat van de zuurgraad in je lichaam maakt het meer vatbaar voor de ziekte. Over vrouwen aan Women's website, Marcelle Pick, OB / GYN NP legt uit dat wanneer je lichaam worstelt om de relatief krappe pH van het bloed nodig om te overleven te behouden, kan dit leiden tot een ontsteking. . 'Verloop van tijd kan deze strijd worden weerspiegeld door een gestage toename van de pro-inflammatoire bloed zuur homocysteïne in het bloed Studies tonen aan dat hoge niveaus van homocysteïne in het bloed dubbele van het risico van osteoporose - fracturen, en andere ontstekingen zoals een hartaanval, beroerte, fuzzy denken en de ziekte van Alzheimer, "Dr. Pick zei. Naar de homocysteïnespiegel in evenwicht, eet voedsel met een hoog foliumzuur, vitamine B6 en B12.

Opgevoerd Energie

Christine Dreher, CCN, CCH beschreven dat vermoeidheid veroorzaakt door uitgeputte bijnieren, hypoglycemie of candida, en een zure omgeving is de wortel van het probleem. Zodra de zuurgraad in je lichaam verlaagt en is licht alkalisch, overuren u hernieuwde energie.

Verbeterde Disgestive System

Volgens Christine Dreher, CCN, CCH elektrolyt mineralen zijn essentieel voor de metabolische functies van het lichaam systemen, in het bijzonder uw spijsvertering. "Als de darmen en ingewanden worden beroofd van elektrolyt mineralen, wordt de pH aangepast. Hierdoor ontstaat een onbalans in de bacteriële milieu, die de darmen en ingewanden open voor pathogenen (inclusief candida en parasieten), irritaties en storingen kunnen vertrekken."

Becoming licht alkalisch

Om een ​​evenwichtige pH-niveau hebben, eet meer alkaliserende voedingsmiddelen, zoals verse bladgroenten, fruit, amandelen, kastanjes en neem een ​​multivitamine dagelijks. Merk op dat de vruchten die zuur zijn, zoals citroenen, limoenen en sinaasappelen, eigenlijk uw bloed alkalize wanneer ze worden afgebroken. Verminder je inname van rood vlees, geraffineerde koolhydraten, suiker en bewerkte voedingsmiddelen op een zure omgeving in je lichaam voorkomen.