Wat zijn de voordelen van Lemon Grass Production?

Wat zijn de voordelen van Lemon Grass Production?

Citroengras biedt een groot aantal voordelen voor de gezondheid, met inbegrip van de verbetering van de bloedsomloop en het verminderen van de bloeddruk. Het vermindert overtollige vetten en cholesterol, helpt bij ontgifting en versterkt het immuunsysteem. Het kan het uiterlijk van je huid te verbeteren en helpen toon lichaamsweefsels en spieren. Citroengras olie heeft anti-schimmel en anti-bacteriële eigenschappen. Citroengras is in de vraag over de hele wereld voor zowel non-food en food doeleinden, met inbegrip van de winning van de olie. In Jamaica, citroen gras groeit in het wild en is koorts gras genoemd.

Geldwaarde

Volgens de Jamaica Gleaner, is dit een goede oogst voor een kleine boer. Onderzoekers hebben vastgesteld dat waar de grond al eigendom is, het kweken van deze aromatische gewas kan bijna vier keer de initiële investering opleveren. Citroengras is een onderhoudsvriendelijke en lucratieve gewas.

No Waste

Citroen gras wordt geteeld in de eerste plaats voor de aangename geur die het produceert. Het is inheems in de Filippijnen, waar het heet "tanglad." Lemon gras is een vaste plant, en het kan fris, gemalen of droog worden gebruikt. De bladeren van citroengras zijn het belangrijkste deel van de plant. Wanneer de landbouwer over citroengras, het produceert geen afval, omdat de gebruikte bladeren worden gebruikt voor compost en veevoer.

Toepassingen

Besteed citroengras bladeren wordt gebruikt als brandstof voor de distillatie van de plant en is ook geschikt voor het maken van papier. De olie wordt in parfums, cosmetica en smaakstoffen en soms zepen en detergentia. De bladeren worden gebruikt in curries, soepen en thee en als smaakmaker in vis, schaal-en schelpdieren, vlees en gevogelte. De olie van het citroengras gebruikt als zowel een conserveermiddel en een pesticide.

New Industry

In Jamaica, wordt citroengras helpen opzetten van een blauwdruk voor de oprichting van een extractie-industrie of een die nutraceuticals en essentiële oliën produceert. Het is gemakkelijk te kweken, sterk en veelzijdig en is al lang bekend om zijn kalmerende en therapeutische eigenschappen.