Wat zijn de voordelen van infrarood verwarming Pads?

Wat zijn de voordelen van infrarood verwarming Pads?

Verwarming pads zijn rond voor leeftijden tot spierpijn, artritis pijn, musculaire spanningen en spasmen, maagklachten en een overvloed aan andere kwalen te verlichten. Traditionele verwarming pads veroorzaken hun eigen ongemak bij langdurig gebruik en kan daarom alleen bieden op korte termijn verlichting. Ver infrarood straling verschilt. Het is een veilig, natuurlijk voorkomende straling net onder het zichtbare golflengte van het licht. Wij vinden het als warmte op onze huid elke dag van de zon. Ons eigen lichaam te genereren infrarode energie die we uitstralen weg; Dit is de reden dat een kamer vol mensen wordt warm. Verwarming pads met ver-infrarode energie effectiever zijn dan traditionele pads, met de voordelen van de oude remblokjes niet aan kunnen tippen.

Radiant Heat

Infrarood is een vorm van stralingsenergie, waardoor het passeren van het ene object naar het andere zonder verwarming van de lucht tussen de twee objecten. Pads met stralingswarmte zijn koel aan en kan in contact blijven met het lichaam langer zonder ongemak. Dit maakt een betere warmteopname en therapeutisch effectiever. Aangezien het pad kan blijven langer, de gebruiker profiteert van uitgebreide verlichting van pijn en ongemak.

Diepe penetratie

Infrarood stralingsenergie dringt dieper in het lichaam dan traditionele warmte pads, tot 1 1/2 inch in de onderhuidse laag. Hierdoor kan infrarood warmte weefsel stimuleren door verwarmen het lichaam van binnenuit doordringende verlichting van artritis, hypertensie, huidaandoeningen en oor, neus en keelpijn. Infrarood verwarming is de enige manier om dit diepe lichaamstherapie te bereiken, omdat de omgevingstemperatuur niet ons lichaam intern doet doordringen; kerntemperatuur van het lichaam warmte blijft op een constante 98,6 graden Fahrenheit of de luchttemperatuur is 50 of 100 graden Fahrenheit.

Verhoogde Circulation

De warmte opgewekt door infrarood energie in het lichaam veroorzaakt capillairen vergroten, waardoor verhoogde circulatie. Beperkt bloedstroom resultaten van vele aandoeningen, of het kan zelfs ziekte veroorzaken als niet behandeld. Dit komt omdat het lichaam in staat om zichzelf te genezen in het getroffen gebied is beperkt als het bloed niet kan bereiken. Bovendien, infrarood warmte verbetert de oppervlakte bloedstroom door de bloedvaten verwijden, zonder verhoging van de bloeddruk, volgens Life Extension magazine. Omdat infraroodstraling minder dan 2 cm in het lichaam, is er geen dramatische verhoging in hartfrequentie.