Wat zijn de voordelen van het gebruik van vloeibare chlorofyl?

Wat zijn de voordelen van het gebruik van vloeibare chlorofyl?

Chlorofyl is het groene vloeistof in planten. Het is vergeleken met het bloed door botanici, en als bloed juist sustain leven. Chlorofyl wordt vaak gebruikt als een aanvulling op de gezondheid in de Verenigde Staten en in het buitenland.

Vitaminen en Mineralen

Volgens Paul Pitchford, auteur van "Healing met Whole Foods," chlorofyl is in staat om enzymen in het lichaam die vitamine E, A en K. produceren activeren

Vernieuwen

Want chlorofyl is een vernieuwend middel, het in staat is om het behoud van een jeugdige uitstraling. Het werkt door het behoud van gezonde weefsels door het hele lichaam. Chlorofyl helpt de rode bloedcellen zuurstof te verzamelen om de celregeneratie stimuleren. Omdat hemoglobine, rode bloedcellen en chlorofyl delen soortgelijke moleculen, chlorofyl kan de behandeling van anemie.

Verlaagt toxineniveaus

Chlorofyl bestrijdt de pesticiden en giftige stoffen die het lichaam via de consumptie van besmette groenten en fruit heeft ingevuld. Uiteraard moet het niet de plaats van het wassen van groenten of fruit te nemen voor het eten, maar het zal helpen duidelijk uit het residu dat achterblijft na het wassen.

Chlorofyl deactiveert bepaalde carcinogene agentia. Volgens het Linus Pauling Institute van Oregon State, hebben wetenschappers experimenteren met het gebruik van chlorofyl, een derivaat van chlorofyl. Chinese bevolking met een groot aantal hepatocellulaire carcinomen hebben de grote nadruk in de case study geweest. Deze studie is veelbelovend, omdat de sleutel tot het genezen van kanker ontgrendelen.

Anti-Inflammatory

Chlorofyl tegengaat ontsteking. Keelpijn, pyorrhea, gingivitis, artritis, pancreatitis en zweren hebben al aangetoond drastische verbetering bij een patiënt chlorofyl medicinaal heeft genomen.

Spijsvertering Cleanser

Vloeibare chlorofyl is gebruikt om de spijsvertering te helpen. Het drinken van chlorofyl kan het lichaam nog meer van toxines in het lichaam te ontdoen door de stoelgang, en reinigt de darmen in het proces. Interessant vloeibare chlorofyl fungeert als een deodorant en verwijdert de geur van uitwerpselen en andere lichaamsgeuren.

Pure vloeibare chlorofyl

Wanneer u kiest voor een supplement, neem alleen pure vloeibare chlorofyl, dat wordt gewonnen uit planten. Chlorofyl gewonnen uit alfalfa is de meest voorkomende. Neem 1 el. chlorofyl met ½ kopje water.

Omdat chlorofyl varieert van installatie tot installatie, is het een goed idee om ook chlorofyl binnenkrijgt door het toevoegen van groene planten, algen en grassen aan uw dieet. Dit zal helpen bij het vormen van chlorofyl variëren in je lichaam, waardoor je nog meer voordelen te verkrijgen.