Wat zijn de voordelen van Ginger Tea voor een Koude?

Wat zijn de voordelen van Ginger Tea voor een Koude?

De moderne medische wetenschap heeft de neiging om neer te kijken op de natuurlijke, homeopathische middelen die mensen hebben gebruikt voor duizenden jaren. Echter, de medische gemeenschap te beginnen met de traditionele natuurlijke remedies zoals gember, dat is een belangrijk onderdeel in de behandeling van aandoeningen zoals misselijkheid, maagklachten, verkoudheid en griep te doen herleven. Voordelen Ginger's zijn natuurlijk, maar je moet voorzichtig zijn bij het gebruik ervan in huismiddeltjes.

Geschiedenis

Gemberwortel is gebruikt voor duizenden jaren in Azië en India om de maag en het spijsverteringskanaal kwesties, evenals voor algemene koken behandelen. Gember komt oorspronkelijk uit Azië, maar kan overal gekweekt worden is er een vochtige, tropische omgeving. Dit maakt een goedkope en natuurlijk alternatief voor de behandeling van verkoudheid. Vandaag de dag is te vinden in veel supermarkten, drogisterijen en natuurlijke voeding supermarkten.

Voordelen

Gember wordt traditioneel geserveerd in vloeibare vorm als medicinaal gebruikt om symptomen van verkoudheid te behandelen. Hiermee behoudt de olie gevonden in de gemberwortel die worden beschouwd als heilzaam zijn en hen in staat stelt om de vacht van het spijsverteringskanaal en verlichten ontsteking. Gember vermindert ook misselijkheid, volgens een studie gepubliceerd in het "British Journal of Anesthesie". Deze studie vond gember effectief in gevallen van ochtendmisselijkheid, zeeziekte en chemotherapie-geïnduceerde misselijkheid zijn.

Vormen van Ginger

Gember kan worden genomen in vele vormen. Het kan worden versnipperd uit gemberwortel en ondergedompeld in heet water. Het kan poedervorm, gemengd met water en vervolgens gekookt zodat de dampen kunnen worden ingeademd. Kleine flesjes van de actieve oliën gevonden in gemberwortel kan worden gekocht in drogisterijen. Gember kan ook worden gekauwd als een stuk kauwgom. Bepaalde vormen van inname beter werken, afhankelijk van de symptomen is het doel verlichten.

Ginger Gebruik voor verkoudheid

De Universiteit van Maryland Medical Center raadt volwassenen niet meer dan 4 g per dag en dat kinderen naar verhouding minder op basis van hun gewicht. Om problemen met de spijsvertering, zoals misselijkheid, indigestie en gas te verlichten, neem deze dan in vloeibare vorm. Om braken te beteugelen, neemt gember in poedervorm. Voor symptomen van verkoudheid, kan gember in de vorm van thee worden geserveerd door inweken gemberwortel in heet water. Voor specifieke aanbevelingen en recepten, volg de link naar de website van de Universiteit van Maryland Medical Center in de middelen sectie.

Overwegingen

Hoewel de FDA gember heeft geplaatst op de lijst van stoffen die "algemeen erkend als veilig", gember kan een wisselwerking met andere recept of zonder recept medicatie en problemen veroorzaken. Bijvoorbeeld, de Universiteit van Maryland Medical Center beveelt dat die bloedverdunnende medicijnen praten met hun arts voordat u gember om symptomen van verkoudheid te verlichten. Echter, een studie gepubliceerd in het april 2005 nummer van het "British Journal of Clinical Pharmacology" concludeerde dat gember had geen significante invloed hebben op bepaalde bloedverdunners.