Wat zijn de voordelen van Fructus Rubi?

Wat zijn de voordelen van Fructus Rubi?

Bekend als Palmleaf Rasberry Fruit in het Engels, is Fructus Rubi bekend als Fu Pen Zi in de traditionele Chinese geneeskunde. Het wordt meestal gevonden in China, maar met de verspreiding van de traditionele Chinese geneeskunde wereldwijd als een aanvaardbare vorm van alternatieve geneeskunde wordt ook in gebruik in de Verenigde Staten. Zoet en zuur van smaak, Fructus Rubi heeft een aantal gunstige eigenschappen voor degenen die liever de kruidengeneeskunde.

Overmatig urineren

Een van de voornaamste voordelen van Fructus Rubi volgens de traditionele Chinese geneeskunde verlichting van overmatig urineren. Het helpt blazen de nieren en levers door lopen de meridianen van deze twee organen, waarna het krimpt het volume van de urine "bekken", waardoor de noodzaak zo frequent urineren verminderen.

Onvrijwillige zaadlozing

Complementair aan de lever en nieren voordelen, Fructus Rubi werkt als een behandeling voor onvoldoende consolidatie door een nierdefici├źntie. Een van de bijwerkingen van dit symptoom onvrijwillige zaadlozing, samen met de bijbehorende frequent urineren. Het kruid werkt door het combineren van de nieren essences, waardoor een einde onvrijwillige ejaculatie.

Verbeterde Vision

Dark of troebel zicht veroorzaakt door gelijktijdige lever en nieren tekortkomingen is een bijwerking die kan worden verlicht door het gebruik van Fructus Rubi. De overtuiging van de traditionele Chinese geneeskunde is dat de lever opent in de ogen, zodat een gezonde lever brengt uiteraard verbeterd gezichtsvermogen. Omdat de essentie van alle organen stroomt omhoog in de ogen, door het verbeteren van de gezondheid van de nieren en de lever kunt u uw gezichtsvermogen te verbeteren als het een of andere manier verstoord door problemen met deze twee organen.

Overall Body Health

Fructus Rubi wordt verondersteld om te helpen stimuleren steroïde synthetiseren enzymen en verminderen hun degradatie in de tijd. Hierdoor worden testosteronspiegels geloofd hun hoogste gehouden worden door het gebruik van dit kruid, dat gezond uiterlijk als de donkere kleur van Chinees haar stimuleert. De overtuiging is dat haar wordt geregeerd door de nieren, zodat gezond haar en een algemene gezond uiterlijk kan door het gebruik van dit kruid worden gehandhaafd.