Wat zijn de voordelen van Fosfor?

Wat zijn de voordelen van Fosfor?

Wat zijn de voordelen van Fosfor?

Fosfor heeft vele potentiële voordelen voor de gezondheid. Om te beginnen is het noodzakelijk om fosfor aan DNA en RNA repliceert. Zonder dergelijke processen gevoed door fosfor het leven zoals wij het kennen zou niet mogelijk zijn. Fosfor helpt ook om sterke botten en tanden creëren in de uitscheiding van giftige stoffen uit het lichaam via de nieren, in de reproductieve gezondheid, en goede spijsvertering en energie in het lichaam. Er is ook enig bewijs dat beperkt gezonde fosforinname kan helpen om de kans op bepaalde vormen van kanker te verlichten.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik ben Genoeg Fosfor?

De gemiddelde persoon krijgt meer dan genoeg fosfor in hun dagelijkse voeding. Fosfor is aanwezig in veel verschillende voedingsmiddelen en bestaat in een bepaalde hoeveelheid in bijna alles wat mensen eten. Het is echter mogelijk om een ​​fosfor tekort hebben bij het dieet of als je gewoon niet veel te eten. Om dit te voorkomen is het een goed idee om een ​​multivitamine te nemen elke dag. Een goede multivitamine zal de fosfor bevatten, en alle anderen vitaminen en voedingsstoffen, die je elke dag nodig hebt om gezond te blijven.

Is Fosfor veilig te nemen?

Fosfor alleen giftig in zeer hoge doses. Dit komt door het feit dat het gemakkelijk wordt gefilterd uit het bloed door de nieren en uitgescheiden in de urine. Het draagt ​​ook het vermelden wel dat er echt geen zin om grote supplementaire doses van fosfor, tenzij u geadviseerd bent om dit te doen door een medische professional. De overmaat fosfor, maar niet schadelijk, gewoon worden uitgescheiden door het lichaam. Er is geen voordeel voor het nemen van meer dan je zou krijgen van een eenvoudige dagelijkse multivitamine.