Wat zijn de voordelen van EpiCor voor reumatoïde artritis?

Wat zijn de voordelen van EpiCor voor reumatoïde artritis?

Volgens de National Institutes of Health, een divisie van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services, naar schatting 1,3 miljoen mensen lijden aan reumatoïde artritis. Reumatoïde artritis (RA) is een auto-immuunziekte, veroorzaakt wanneer het immuunsysteem van het lichaam reageert en de eigen weefsels aanvalt. EpiCor is een supplement dat het immuunsysteem gezond te houden helpt.

Geschiedenis

EpiCor is een op basis van gist supplement dat per ongeluk werd ontdekt om behulpzaam voor de mens na de schade-experts voor Diamond V, een grote dierlijke productie faciliteit in Cedar Rapids, Iowa zijn, ontdekte dat werknemers worden blootgesteld aan gefermenteerde gistcultuur leed minder ziektedagen per jaar dan hun office tegenhangers. Na voltooiing van het onderzoek over de arbeiders in de productie van diervoeders lijn, werd ontdekt dat ze een beter evenwicht van het immuunsysteem CD8 suppressor cellen (cellen die het lichaam te vertellen om te stoppen met zichzelf vechten) en het immuunsysteem CD4-cellen (cellen die het lichaam een ​​signaal om te produceren antistoffen voor de aanval).

Significantie

Volgens een artikel geschreven door Chris D. Meletis, ND, voormalig Chief Medical Officer en decaan van natuurgeneeskundige middelen voor het National College of Natural Medicine, onderzoekers geanalyseerd EpiCor's make-up en vond het een geweldige samenstelling van mono-onverzadigde en meervoudig onverzadigde vetzuren hadden zuren, met slechts een klein percentage van verzadigd vet. Er werd ook aangetoond dat alle essentiële mineralen en vitaminen en elementen bekend op gang, vrije radicalen-fighting cellen bevatte. "Er werd vastgesteld dat EpiCor beïnvloedt de activiteit van Nucleaire Factor kappa B, die een belangrijke rol spelen bij ontstekingen, immuniteit en auto-immune reacties speelt," zegt Dr Meletis.

Abnormale functie van het immuunsysteem

Reumatoïde artritis heeft de neiging om invloed op het lichaam van de kleinste gewrichten eerste en meestal begint in de enkels, handen, voeten en polsen. Typische symptomen verschijnen symmetrisch, wat betekent dat beide handen of voeten zou pijn tegelijk, en kunnen niet constant zijn maar komen en gaan in de tijd. RA gebeurt wanneer het immuunsysteem van de CD4-cellen aan te vallen membraan voeringen die omringen en ondersteunen de gewrichten zonder duidelijke redenen. De resulterende ontsteking dikker de voeringen, dan binnenvalt en vernietigt het kraakbeen en bot.

Time Frame

Niemand weet waarom RA begint, als het niet wordt veroorzaakt door genen. Genetica spelen een rol in het maken sommige mensen gevoelig voor milieufactoren zoals virale of bacteriële infecties die kunnen leiden RA volgens Embria Health. EpiCor niet RA specifiek behandelen, maar werkt in het lichaam om de goede en slechte immuuncellen evenwicht. Wanneer per dag als een aanvulling, EpiCor helpt het immuunsysteem om efficiënt te werken wanneer het reageert op een waargenomen bedreiging van de lichaamscellen.

Veiligheid

EpiCor, vervaardigd en verkocht door Embria Health Sciences, is beoordeeld als GRAS, of in het algemeen erkend als veilig voor de verkoop als een voedingssupplement. De aanbevolen dosis is 500 mg per dag, met of zonder voedsel. Studies uitgevoerd door Embria aangeven dat EpiCor niet negatief zal communiceren met alle bekende recept of over-the-counter drugs. De gist in EpiCor, Saccharomyces cerevisiae, is niet gerelateerd aan de menselijke schimmelinfecties en veroorzaakt geen mens gist infecties. Geen EpiCor studies zijn uitgevoerd bij kinderen die last hebben van juveniele reumatoïde artritis, maar de drug fabrikant staten geen reden waarom het niet zou werken voor de kinderen zo lang als een kinderarts geraadpleegd wordt voor het begin van de behandeling.