Wat zijn de voordelen van een Fruit & Veggies enige dieet?

Een dieet van alleen maar groenten en fruit is een variant van de raw food dieet; ander label zou een "detox" dieet. Op het raw food dieet, men eet alleen fruit, noten, groenten, bladgroenten, zaden en spruiten en andere ongekookte, plantaardige voeding. Als uw huidige dieet is waardoor je lusteloos en overgewicht, kan dit dieet-vliegende start van je lichaam in een gezondere levensstijl. Indien u interesse hebt, pak een kruidenier kar, raakte de opbrengsdoorgang, en verwachten dat een aantal geweldige voordelen van een all-fruit-en-plantaardig dieet te zien.

Weight Loss

Het consumeren alleen groenten en fruit zal leiden tot gewichtsverlies als gevolg van de lage calorie en koolhydraatgehalte van deze voedingsmiddelen. Bovendien, weinig vruchten (met de opmerkelijke uitzondering van avocado's en olijven) vet bevatten. Daarom zou je kunnen kilo fruit te eten en toch afvallen, omdat de voedingsstoffen die verantwoordelijk zijn voor gewichtstoename zijn minimaal of afwezig zijn.

Dit dieet kan echter gepaard gaan met begeleiden hongergevoel, terwijl het lichaam omgaat om genoeg calorieën te krijgen. Hoewel "vet" wordt vaak geassocieerd met "gewichtstoename," eet veel avocado's en olijven te helpen creëren van een gevoel van verzadiging. Anders verwachten dat het eten van elk uur.

Lager risico van ziekte en ziekte

Groenten en fruit zijn rijk aan vitaminen en antioxidanten. Bovendien, de Harvard School of Public Health prijst deze voedingsmiddelen op hun vermogen om het risico op kanker, hartziekte, hoge bloeddruk en andere ziekten te verlagen.

In feite, Sciencedaily.com verbindt de samenhang tussen slechte gezondheid en overgewicht met een lage consumptie van groenten en fruit. Als uw dieet was eerder laag op deze gezonde voeding, dan is dit dieet kan sterk verbeteren van uw algehele gezondheid.

Andere voordelen van een raw food dieet, dat rijk is aan fruit en groenten, zijn beschreven in het boek, "The Raw Food Diet Revolution." Ze zijn voorzien van een verbeterde spijsvertering, meer energie en vitaliteit, eliminatie of reductie van de allergieën, verkoudheid en ziekte, en minder slaap.

Gezonder lichaam

Samen met gewichtsverlies, moet een dieet met veel fruit en groenten een verbetering van de gezondheid van het oog, huid, haar en nagels veroorzaken. Elke groente of fruit kan verbeteren bepaalde lichaamsfuncties, afhankelijk van hun chemische samenstelling. Wortelen, bijvoorbeeld hoog in vitamine A. Deze vitamine is verantwoordelijk voor haar en nagelgroei. Avocado's bevatten enkelvoudig onverzadigde vetten die het haar glanzend en gezond te maken. Voor een overzicht van hoe elke vrucht bepaalde functies kan verbeteren, zie hieronder Resources.

Overwegingen

Mocht u alleen groenten en fruit consumeren, je dieet is verstoken van voedsel met eiwitten, ijzer en andere essentiële voedingsstoffen. Overweeg het nemen van supplementen tijdens dit dieet; ongeacht is niet duurzaam en worden uitgevoerd gedurende een beperkte tijd.

Als je van de effecten van een fruit-en-plantaardig dieet, overweeg dan de overgang naar een all-rauw of veganistisch dieet. Inbegrip van noten, zaden en andere hele voedsel in uw dieet kan alle van de voedingsstoffen die nodig zijn voor een duurzame voeding te voorzien. Tijdens de overgangsperiode, krijg je voedingsstoffen niveaus gecontroleerd vaak om ervoor te zorgen u geen tekortkomingen te ontwikkelen.