Wat zijn de voordelen van de oefening tot de sedentaire volwassenen?

Wat zijn de voordelen van de oefening tot de sedentaire volwassenen?

Na een dag hard werken, is het verleidelijk om te storten op de bank. Echter, een sedentaire levensstijl gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. De voordelen van de oefening aan sedentaire volwassenen zijn talrijk. Naast het helpen van u de toon van en gewicht te verliezen, oefening biedt ook een mood boost en kunt u meer calorieën verbrandt, zelfs wanneer je zit.

Weight Loss

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen uit te oefenen is om gewicht te verliezen. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention, de mensen die oefenen met gewichten of kracht trainen met behulp van hun lichaamsgewicht voor weerstand kan hun stofwisseling te verhogen tot 15 procent, zelfs in rust. Je hoeft niet aan ijzer te pompen naar de gewicht-verlies voordelen van de oefening te plukken, echter. Een stevige wandeling van 30 minuten per dag, in combinatie met een gezond dieet, dat voornamelijk bestaat uit groenten, fruit, magere eiwitten en volkoren granen, kan u helpen werpen de kilo's.

Ziektepreventie

Resterende sedentaire drastisch verhoogt uw risico op het ontwikkelen van bepaalde ziekten. Het Nationaal Centrum voor Gezondheidsonderzoek, lichaamsbeweging, en Disability waarschuwt dat sedentaire mensen hebben een verhoogd risico op darm- en borstkanker, maar oefening kan leiden tot een 40 procent reductie van het risico op kanker. De voordelen van krachttraining in het bijzonder zijn talrijk - gewichtheffen helpt verminderen uw risico op artritis, diabetes en osteoporose, om er enkele te noemen. Regelmatig bewegen helpt ook het versterken van uw immuunsysteem.

Verbeterde Mood

Als de fysieke voordelen van lichaamsbeweging zijn niet genoeg om je in beweging te krijgen, overweeg dan het positieve effect op je mentale gezondheid. Volgens MayoClinic.com, oefening releases feel-good chemische stoffen in je hersenen en vaak helpt het vergroten van je zelfvertrouwen. De stemming-stabiliserende voordelen van lichaamsbeweging kan u helpen zich rustiger en minder angstig de hele dag door. Oefening verhoogt ook je energie, zodat u kunt deelnemen aan andere activiteiten die je gelukkig te voelen. Tijd doorbrengen met familie en vrienden in plaats van zitten rond alleen kan een secundaire mood boost zorgen.

Overwegingen

Als je zittend bent geweest voor een lange tijd, zie uw arts voor een checkup voordat een trainingsprogramma begint. Gaande van couch potato naar atleet kost tijd, en proberen om het proces kan leiden tot letsel duwen. U kunt ook een voedingsdeskundige of diëtist, die u kan helpen een gezonde maaltijd plan om uw trainingsdoelen te vullen formuleren zien. Zodra u begint met trainen, overweeg dan het plannen van een sessie of twee met een personal trainer, die u kan laten zien de beste oefeningen uit te voeren en de juiste manier om ze te doen.