Wat zijn de voordelen van de hartklep procedures?

Wanneer bloed kan bewegen door het hart en de stroom naar de rest van het lichaam zoals het hoort, beschadigde hartkleppen een mogelijke dader. Hart procedures klep werken om dit vermogen te herstellen en sterfelijke gevolgen te vermijden.

Betekenis

Hartklepafwijkingen treedt op wanneer een van de vier hartkleppen storingen en niet te openen of te sluiten zoals ontworpen. Dit kan aanvankelijk worden behandeld met medicijnen, maar chirurgie voor reparatie of vervanging van het ventiel vaak nodig.

Identificatie

Wat zijn de voordelen van procedures hartklep? "Hartklep problemen die baat hebben bij een operatie onder andere aangeboren klepgebreken, lekkende kleppen die niet goed (oprispingen) weet te sluiten, geïnfecteerde kleppen, en vernauwde kleppen die niet goed (stenose) hoeft te openen," zegt de Universiteit van Chicago Medical Center.

Voordelen

De voordelen van een hartklep procedures zijn de verlaging of afschaffing van de slopende symptomen zoals pijn op de borst, vermoeidheid, kortademigheid, duizeligheid en flauwvallen. Defecte hartkleppen moet worden gerepareerd of vervangen om gevolgen die vaak fataal kan zijn te vermijden.

Overwegingen

Reparatie van een beschadigde klep is de voorkeursbehandeling aangezien dit geen introductie van een vreemd voorwerp in het lichaam vereisen. "De chirurg verwijdert het zieke deel van de klep, en reconstrueert het gebruik van de omringende natuurlijke weefsel", aldus de Universiteit van Wisconsin School of Medicine.

Duurzaamheid

Vervangende kleppen zijn ofwel mechanisch of biologisch. Mechanische kleppen zijn duurzaam, maar vereisen een leven lang aspirine therapie; biologische vervangingen vereisen geen langdurige medicatie maar vorig minder dan 20 jaar.