Wat zijn de voordelen van Broccoli Sprouts en COPD?

COPD, of chronische obstructieve longziekte, een longaandoening belemmert waardoor lucht naar de longen. Recente studies van de Wetenschappen Instituut Volksgezondheid en de Johns Hopkins School of Medicine hebben aangetoond dat het eten van broccoli vermindert effecten van KOOP.

Sulforafaan

Broccolispruiten bevatten fytochemische genaamd sulforafaan dat het effectief actief ingrediƫnt dat vertraagd COPD volgens de HSI studie. Sulforafaan gerestaureerde anti-oxidant onevenwichtigheden.

Johns Hopkins Study

The Johns Hopkins studie maakte een correlatie tussen ernstiger COPD en een vermindering in de longen van NRF2. NRF2 is een eiwit dat de longen tegen schadelijke ontsteking beschermt. Volgens deze studie, broccoli helpt verhogen van het niveau van NRF2 in de longen.

Anti-oxidant

Broccoli bevat ook anti-oxidanten diindolylmethane en selenium. Deze voedingsstoffen ondersteunen het immuunsysteem anti-kanker activiteit, wat vooral belangrijk voor de huidige en voormalige rokers.

Boosting NRF2

Onderzoekers bestuderen de positieve effecten voor COPD-patiƫnten van het nemen van broccoli supplementen. De American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine gelooft dat een dergelijke toeslag zou niveaus van NRF2 stimuleren.

Eat Your Broccoli

Broccoli afkomstig van koolsoorten en is een uitgebreide bron van vitaminen en mineralen. Het feit dat het eten van broccoli spruiten zullen helpen bij de bescherming tegen de gevolgen van COPD is een reden te meer om wat eten vandaag.