Wat zijn de voordelen van Blood Sugar Monitoring?

Bloedsuiker controle is een behandeling voor diabetes. Monitoring bloedglucose wordt bereikt door een bloedglucosemeter. Uw bloedsuikerspiegel zijn altijd veranderen, maar met deze meter kunt u uw bloedglucosespiegel te leren op elk moment in de tijd.

Doelbereik

Het is ongezond om een ​​te hoge of te lage bloedsuikerspiegel te behouden. Toezicht op uw bloedsuikerspiegel vertelt u als u in uw streefwaarden.

Weten uw niveau

Weten uw bloedsuikerspiegel laat je weten wat je moet doen om een ​​onbalans te corrigeren. Als je niveau te laag is, kun je iets om het te brengen eten. Als als het te hoog is, kun je oefenen om het naar beneden te brengen.

Welke invloed op uw bloedglucose

Bepaalde voedingsmiddelen verhogen je bloedsuikerspiegel meer dan anderen. Door het controleren van uw bloedglucose voor en na een maaltijd, kunt u bepalen wat het effect van bepaalde voedingsmiddelen hebben op uw bloedsuikerspiegel.

Is My Behandeling Werken?

Veel patiënten gebruiken bloedsuiker controle, insuline, dieet wijzigingen, en andere behandelingen om de diabetes onder controle. Door het monitoren van uw bloedsuikerspiegel gedurende de dag, kunt u bepalen hoe uw algehele behandeling werkt.

Preventie: Hart en oogletsel

Patiënten met een constant hoge bloedsuikerspiegel kan de bloedvaten in de ogen en het hart beschadigen. Door het monitoren van uw bloedsuiker, kun je blindheid en hartaanvallen te voorkomen.

Preventie: nierschade

Patiënten met een constant hoge bloedsuikerspiegel kan hun nieren beschadigen. Door het monitoren van uw bloedsuikerspiegel, kunt u een nierziekte en nierfalen te voorkomen.