Wat zijn de voordelen van bittere pompoen?

Wat zijn de voordelen van bittere pompoen?

Bittere pompoen (Sopropo), ook bekend als bittere meloen, is laag in calorieën, maar groot op voedingsstoffen, met twee keer zoveel kalium als een banaan en twee keer de bètacaroteen van broccoli. Het is ook een goede bron van foliumzuur, zink, magnesium, vezels en fosfor. Het is ook boordevol en vitaminen B1, B2, B3 en C.

Immune System

Bittere pompoen kan helpen stimuleren het immuunsysteem, omdat het vitamine-rijke voedingsmiddelen.

Blood Sugar

Een Britse klinische studie heeft aangetoond dat de consumptie van bittere pompoen kan helpen verlagen de bloedsuikerspiegel, omdat het een insuline-achtige principe bekend als plantaardige insuline bevat.

Energie

Bittermeloen is aangetoond energie te verhogen en te stabiliseren slaappatronen.

HIV Treatment

Een reageerbuis studie gepubliceerd in het Journal of natuurgeneeskundige middelen meldt dat de alpha en beta momorchardin eiwitten in bittere pompoen een remmende werking op een HIV-infectie zou kunnen hebben, hoewel het onwaarschijnlijk is dat het eten van bittere meloen zullen de effecten van de ziekte bij besmette mensen te vertragen.

Psoriasis Behandeling

Bittere kalebas is getoond nuttig bij de behandeling van psoriasis, aangezien de activiteit van de guanylaatcyclase ezyme, waarvan bekend is betrokken bij de huidaandoening kan remmen.