Wat zijn de voordelen van Acai Berry Juice?

Een kleine paarse vrucht genaamd de acai bessen is net begonnen om erkenning in de Verenigde Staten te krijgen, maar voor de mensen die in Brazilië wonen, de acai bessen is niets nieuws. De inwoners van Brazilië zijn consumeren acai vele jaren als de açai-bes heeft vele voordelen voor de gezondheid. Acai wordt meestal gecombineerd met de Guarana fruit (een andere populaire fruit uit het Amazone-regenwoud) om een ​​gezonde en energieke drank te maken. De voordelen van het drinken van acai bessen sap zijn vele.

Acai en Leukemie

Een studie uitgevoerd aan de Universiteit van Florida onthulde vier van de zes uittreksels uit acai bessen veroorzaakt leukemiecellen te sterven wanneer de cellen werden achtergelaten in contact met de acai bessen extracten voor één dag (zie link in Resources).

Omega vetzuren

Acai bessen zijn rijk aan omega-3, omega-6 en omega-9-vetzuren en de antioxidant anthocyaan, die is gevonden in rode wijn.

Antioxidant

Vanwege krachtige antioxidant mogelijkheden acai, acai bessen sap helpt bij het voorkomen van vroegtijdige veroudering.

Gezondheid van het hart

Acaibessen is aangetoond bijdragen aan gezond hart door verlaging slechte cholesterol.

Gezonde spijsvertering

Vanwege de hoge vezelgehalte acai, acai helpt bij de ondersteuning van een gezonde spijsvertering.

Antibacterieel, anti-inflammatoire, antimutagene

Naast het feit dat een krachtige antioxidant, de acai fruit heeft antibacteriële, anti-inflammatoire en antimutagene eigenschappen.