Wat zijn de voordelen van Abrikozenpittenolie?

Over de hele wereld mensen wenden zich tot natuurlijke oliën in het handhaven van een gezond leven, van het verzorgen van hun lichaam te kijken naar het voedsel dat ze eten. Als je een droge huid hebt, of wilt u gewoon uw huid gevoed te houden, dan abrikozenpitolie is de natuurlijke keuze voor jou.

Wat is Abrikozenpittenolie?

Abrikozenpitolie is afgeleid van het binnenste gedeelte van een abrikoos. Het is gebruikt sinds de oudheid en werd gemengd met aromatische kruiden voor medicinale doeleinden, zoals de behandeling van hoest en astma.

Beauty Voordelen

Apricot kernel olie wordt gebruikt om uitdroging te voorkomen en de lijnen in de huid te verzachten. Als de olie wordt toegevoegd aan een gezichtscrème het zal helpen voeden van uw huid zonder dat er een vettig residu. Het is hoog in vitamine A, zodat het nuttig is in de behandeling van de huid voortijdig verouderde of droog.

Massage Therapy

Dankzij zijn hydraterende en voedende eigenschappen, wordt abrikozenpitolie vaak gebruikt in massage therapie, met name het gezicht massages.

Voordelen van de gezondheid

Naast het helpen bij het voorkomen van dehydratatie wordt abrikozenpitolie gebruikt om de ontsteking van de huid te behandelen en behandeling van brandwonden en zweren. Het is vooral nuttig voor de gevoelige huid.

Eten Bestedingen

In zijn zuivere olie te vormen kunt u abrikozenpitolie gebruikt in salade dressings en als voedingssupplement olie.