Wat zijn de verschillende soorten van Health Insurance?

Wat zijn de verschillende soorten van Health Insurance?

Managed zorgverzekering plannen voorzien in medische verzekering voor particulieren tegen lagere kosten, volgens Medline Plus. Onder beheerd gezondheidszorg plannen moeten individuen alleen artsen die zich binnen hun verzekeringsmaatschappij zorgnetwerk gebruiken. Inzicht in de verschillende soorten van de ziektekostenverzekering zal u helpen bepalen welk type van de ziektekostenverzekering voor u of uw familie is.

Onderhoud gezondheid Organisaties

Onderhoud gezondheidsorganisaties betaalt alleen voor artsen binnen hun netwerk, volgens Medline Plus. Als een arts niet wordt gedekt door uw verzekering plan kan je hem niet gebruiken als u wilt dat uw verzekeringsmaatschappij om te helpen de kosten te betalen van de medische diensten. Artsen sluiten gezondheid onderhoud organisaties of netwerken in ruil voor het ontvangen van gezondheidszorg verwijzingen van de verzekeringsmaatschappij, volgens de American Heart Association. Soms gezondheid onderhoud organisaties zullen betalen voor medische diensten wanneer een arts bezoeken of ziekenhuis wordt geacht een noodsituatie. Onder HMO plannen individuen moet een huisarts (PCP), dat verantwoordelijk is voor de goedkeuring van alle medische zorg voor de individuele selecteren. Individuen zijn alleen toegestaan ​​om een ​​specialist te zien of het door hun huisarts noodzakelijk is geacht. HMO gezondheidszorg plannen worden beschouwd als de meest beperkende soort gezondheidszorg plannen omdat mensen hebben minder van een keuze als het gaat om het bezoeken van specialisten. Echter, HMO plannen hebben meestal een lagere of geen co-betalingen dan andere soorten plannen gezondheidszorg.

Preferred Provider Organisaties

Voorkeursaanbieders organisaties bieden medische dekking voor artsen binnen hun zorgnetwerk evenals artsen buiten hun netwerk, volgens Medline Plus. Toch zal preferred provider organisaties meestal beslaan meer wanneer individuen gebruiken artsen binnen hun netwerk. Preferred provider gezondheid plannen personen niet nodig om een ​​huisarts hebben zoals ze doen met HMO plannen, volgens de American Heart Association. Als mensen zien een arts buiten hun netwerk kunnen ze moeten zo veel als 50 procent van de totale factuur te betalen.

Point of Service

Punt van de dienst plannen individuen toestaan ​​om te kiezen tussen preferred provider plannen en gezondheid onderhoud plannen elke keer dat ze medische zorg nodig hebben, volgens Medline Plus. Punt van de dienst gezondheidszorg plannen worden vaak aangeduid als HMO / PPO hybride gezondheidszorg plannen of open ended zorgorganisaties, volgens de American Heart Association. Punt van de dienst gezondheidszorg plannen niet nodig, maar adviseren individuen om een ​​huisarts te kiezen. Punt van de dienst plannen worden steeds zeer populair omdat ze zorgen voor meer flexibiliteit dan andere soorten plannen gezondheidszorg.