Wat zijn de vereisten om een ​​AdemhalingsTherapie Medicare Provider voor Nevada Word?

Wat zijn de vereisten om een ​​AdemhalingsTherapie Medicare Provider voor Nevada Word?

Therapeuten luchtwegen (RTS) zijn zorgverleners die de ademhaling en aandoeningen van de luchtwegen onder leiding van een arts behandelen. Therapeuten respiratoire geïnteresseerd in de zorg van ouderen zich kunnen vinden in de instellingen van dat wetsvoorstel dienstverlening aan de Medicare-programma. In Nevada, zijn deze professionals in licentie gegeven als beoefenaars van Respiratory Care, of perfusionists.

Steeds een ademhalings in Nevada

Een beoefenaar van respiratoire zorg, of respiratoire therapeut (RT) of perfusionist in Nevada heeft een aanvraag door de Nevada State Board of Medical Examiners voor licentiestatus voltooien. Deze kandidaat moet minstens 18 moet het verzoekschrift een summiere uiteenzetting van het onderwijs, waaronder het bewijs van voltooiing van een opleiding door de National Board goedgekeurd voor Respiratory Care, een bewijs van passerende vereiste examens, een samenvatting van eventuele andere respiratoire zorg licenties gehouden of toegepast omvatten voor, een samenvatting van opleiding en ervaring, een verklaring van alle onderzoeken of veroordelingen wegens wangedrag of gereguleerde stoffen, en de betaling van taksen. Een complete en notariële aanvraag moet worden ingediend. De raad maakt accommodaties voor personen die reeds een vergunning beoefenaars in andere staten. Twintig uur voortgezet onderwijs om de twee jaar nodig is om een ​​licentie te verlengen.

Medicare dekking voor Therapeuten Respiratory

Acute ziekenhuizen, ambulante praktijken en geschoold verplegend faciliteiten kunnen de luchtwegen therapie als onderdeel van gebundelde levering van diensten, maar niet breken ademtherapie diensten afzonderlijk te factureren. In deze gevallen vaststellingen betreffende de beroepsopleiding en de kwalificaties van het personeel in dienst te ademtherapie diensten uit te voeren is naar het oordeel van de zorgorganisatie. In het kantoor van een arts, kan respiratoire therapie zorg gegeven door RT's onder de directe supervisie van een arts worden gefactureerd door de arts om Medicare. In dit geval, "directe supervisie" betekent line-of-sight of binnen hetzelfde kantoor. In Uitgebreide Poliklinische Revalidatie voorzieningen, worden ademtherapie diensten afgebakend en moet geleverd worden door gekwalificeerde, respiratoire therapeuten onder een arts vastgestelde zorgplan. In dit geval ook, zijn diensten gefactureerd aan Medicare gebundeld in uitgebreide service delivery claims. Er zijn momenteel geen omgevingen waar een onafhankelijke ademtherapeut zou een Medicare provider nummer en factuur diensten rechtstreeks aan Medicare verkrijgen.

Mogelijke Veranderingen voor AdemhalingsGiften in de Medicare-programma

De Amerikaanse Vereniging voor Respiratoire Care (AARC) is momenteel lobbyen Congres om de Medicare AdemhalingsTherapie Initiative overwegen. Het initiatief zou invoeren in de wet bepalingen die gekwalificeerd zou toestaan, licentie ademhalingstherapeuten met de bachelor-opleidingen aan beoefenaars onder een arts te zijn zonder dat een arts in de onmiddellijke nabijheid. Hoewel deze diensten nog steeds zou worden gefactureerd door de arts in plaats van de RT die de behandeling, zou deze wetgeving een grotere autonomie voor de RT toestaan ​​en toestaan ​​dat een medische praktijk om de patiëntenzorg te leveren buiten het kantoor uit te breiden. Diensten in deze omstandigheden worden gefactureerd onder de Medicare Part B voordeel, dat is het voordeel pakket dat beoefenaars vergoedt in principe instellingen poliklinische. Hoewel de ademhalingstherapeuten zou niet nodig om een ​​Medicare provider nummer voor directe facturering te verkrijgen, het vermogen van het kantoor van de arts om zijn praktijk uit te breiden is een stimulans om gekwalificeerde, in licentie individuen behouden om respiratoire zorg te verlenen op grond van dit wetsvoorstel.