Wat zijn de veiligheidsrisico's en voordelen van infrarood sauna?

Infrarood sauna gebruikt elektromagnetische energie aan het menselijk lichaam rechtstreeks verwarmen, zonder kracht en zonder de elektriciteit en onderhoud van traditionele sauna. Terwijl de infrarood versies tot dezelfde basis- effecten traditionele sauna's, worden ze ook gezegd effectiever lichaam reinigen, gewichtsverlies en genezing. Terwijl infrarood sauna's zijn niet inherent gevaarlijk, moeten ze zorgvuldig worden gebruikt door ouderen, mensen die zwanger en mensen met implantaten.

Definitie

Een infrarood sauna is een aangepaste sauna, in beide plaatsen en woningen geïnstalleerd, dat infrarode golven gebruikt om het menselijk lichaam direct in plaats verhitten van stoom. De meest populaire vorm van infrarood sauna's zijn versies beschikbaar voor installatie in woningen, omdat ze minder set-up en onderhoud dan traditionele sauna's. De lucht in een infrarood sauna is niet verwarmd; de elektromagnetische straling van invloed op alleen het lichaam, waardoor de lucht onveranderd. Deze sauna's zijn gemaakt in Japan in de jaren 1960, maar hebben onlangs een stijging in populariteit te danken aan de vorderingen van de uitgebreide voordelen voor de gezondheid.

Procédé

Infrarode stralen zijn lichtstralen die reizen op zeer lange golflengten, verschillend genoeg van normaal licht dat we ze niet kunnen zien, tenzij geholpen door een soort van spectrum analyse apparaat. Deze elektromagnetische energie kan worden gebruikt om moleculen te exciteren op afstand verwarmen van het object de energie wordt gericht op een werkwijze voor zover bekend infraroodstraling. Dit is het proces dat wordt gebruikt in de infrarood-sauna's, die deze stralen op voorwerpen in de sauna direct op zeer lage niveaus, genoeg om de warmte zonder schade te veroorzaken.

Geclaimde voordelen

Er zijn veel geclaimde voordelen van het gebruik van infrarood sauna's, de meest beruchte van die verlengde levensduur en aangepaste ontgifting. De makers van de sauna's theoretiseren dat de infraroodstralen kan verwarmen en uitwissen gifstoffen in het lichaam, terwijl stoom van de huid en de buitenste bloed aderen bereikt alleen. Sommigen geloven dat de infrarood-aanpak is gezonder, beter op het verminderen van het gewicht, en kan aandoeningen zoals brandwonden, snijwonden, pijn in de gewrichten en bronchitis. Wetenschappers betwisten deze claims, en een conclusie is niet bereikt.

Traditionele Voordelen

Infrarood sauna's geven wel dezelfde fundamentele voordelen van de sauna, en bij lagere temperaturen dan stoom sauna's, die te warm voor sommige mensen kan zijn. Deze traditionele voordelen worden gegeven zonder dat de vochtige lucht, eisen elektriciteit en meeldauw problemen van de oudere systemen. Infrarood sauna's zijn meestal gebouwd met hetzelfde ontwerp als traditionele uitvoeringen, waaronder de houten lagen en kader, hoewel de structuren vaak langer duren omdat zij niet worden blootgesteld aan dezelfde barre omgeving.

Complicaties

Als infrarood sauna's correct worden gebruikt, hebben ze geen gevaar vormen voor het menselijk lichaam. Ze niet leiden tot huidkanker of looien. Echter, kunnen complicaties ontstaan. De ouderen kunnen uitdroging lijden in de verwarmde omgeving, en zij die zwanger worden geadviseerd zijn om infrarood sauna's te vermijden. Degenen die medicijnen die het lichaam kwetsbaar voor hitte of mensen met koorts of een hemofilie aandoening te maken moet ook voorkomen dat de infrarood sauna. Omdat de stralen warmte het hele lichaam, moeten mensen met enige vorm van implantaten toestemming van een arts te krijgen voor het gebruik van de sauna.