Wat zijn de tekenen van Tandjes in een twee-maanden-oude?

Wat zijn de tekenen van Tandjes in een twee-maanden-oude?

Tandjes krijgen is een stressvolle tijd voor zowel baby's en ouders die in het algemeen begint tussen de leeftijd van 3 tot 6 maanden. Tekenen van kinderziektes, volgens de Mayo Clinic, kan optreden tot twee maanden voor de eerste tand verschijnt. Hoewel het niet gebruikelijk is, kunnen sommige baby tandjes beginnen bij 2 maanden en, hoewel zeldzaam, sommige de eerste tand zichtbaar bij de geboorte. Voor ouders die verdacht dat hun baby vroege tandjes, is het belangrijk de signalen herkennen.

Kwijlen

Hoewel de meeste baby's kwijlen tot op zekere hoogte, overmatig kwijlen is vaak een teken van kinderziektes en kunnen optreden twee maanden voor het verschijnen van de eerste tand. Dit kan leiden tot een uitslag op de baby kin, wangen of borst als te lang op de huid achtergelaten. Irritatie te verminderen door het gebruik van een slabbetje om de borst van uw kind te voorkomen dat al te nat en gebruik van absorberende platen 's nachts. Veeg altijd overtollige kwijl met een schone, droge doek.

Huilen

Een moeilijke of chagrijnig kind duidt op verhoogde irritatie of pijn als tand begint zijn weg te duwen naar de oppervlakte. Wanneer dit gebeurt 's nachts kan het resulteren in het onvermogen van een baby te slapen. Terwijl overtollige huilen varieert van de ene baby naar de volgende, als je het gevoel dat het abnormaal is, of dat je baby verliest te veel slapen, raadpleeg dan uw arts.

Knagen

Knagen van voorwerpen zoals vingers, sleutels of speelgoed vaak ontstaat als bijwerking van tandvlees irritatie. Kauwen en bijten vaak voorkomen als een poging om te helpen verlichten van overdruk het tandvlees '. Het masseren van het tandvlees van de baby met een schone vinger of een vochtige, zachte doek kan helpen om een ​​deel van het ongemak dat de oorzaak is van de baby om op te kauwen te verlichten.

Gum zwelling

Gum zwelling zal optreden als de nieuwe tand probeert vrij van het tandvlees te breken. Ze hebben vaak een rode, geïrriteerde uiterlijk en bijbehorende pijn. Wrijven een gekoeld, maar niet bevroren, kinderziektes speelgoed op het tandvlees van je baby kan helpen verzachten de pijn en de zwelling te verminderen.