Wat zijn de tekenen dat longkanker is uitgezaaid naar de botten?

Er zijn twee soorten categorieën voor longkanker. Niet-kleincellige longkanker is wanneer de kanker groeit langzaam. Kleincellige longkanker verspreidt zich snel. Naast verspreiding naar andere organen in het lichaam, kan longkanker verspreiden botten. Zodra de kanker uitzaait naar de botten, kan dat leiden tot pijnlijke en invaliderende symptomen.

Botpijn

Het meest voorkomende symptoom van longkanker verspreiden naar de botten, een ernst van de pijn, meestal rond de rug en ribbenkast gebied.

Sensations

Een persoon kan gevoelloosheid in de ledematen, met name in de armen.

Gemetastaseerde ziekte

Wanneer het bot in het ruggenmerg kwaadaardig, vanwege de verspreiding van longkanker, metastatische ziekte komt. Hier de spinale bot drukt op het ruggenmerg die kan leiden verlamming of neurologische (in de spieren en gewrichten) pijn.

Lambert-Eaton syndroom

In ernstige gevallen van longkanker heeft metastisized, de heupspieren te zwak wordt. Het wordt moeilijk vanuit een zittende positie te staan.

Getting Behandeling

Als je begint aan een hoge koorts, koude rillingen, nachtelijk zweten, of snel gewichtsverlies ervaren, een arts raadplegen om een ​​diagnose te krijgen. Deze soorten symptomen zijn vaak nadat de kanker van de longen heeft verspreid.

Testen

De meeste artsen zullen een x-ray, botscan, beeldvormende onderzoeken, of CT-scans van het lichaam uit te voeren om te zien of de longkanker is uitgezaaid naar de botten.