Wat zijn de taken van een Moederschap RN?

Wat zijn de taken van een Moederschap RN?

Moederschap RN verpleegkundigen moeten hebben een aantal jaren van training. Moederschap RN verpleegkundigen helpen in de pre-delivery, tijdens de bevalling en na de oplevering processen van geboorte.

Identificatie

Een moederschap geregistreerde verpleegkundige helpt bij de verschillende behoeften en het verpleegkundig proces van de arbeid bevalling van de baby en de postpartum zorg van de moeder in de verloskamer tijdens de bevalling en daarna.

Voor de bevalling

Een kraamverzorgende bepaalt of een patiënt ervaart valse arbeid door te controleren om te zien hoe verwijd een patiënt is en het tellen van de weeën. Een kraamverzorgende controleert ook vitale functies, helpt de moeder zich te vestigen in, beheert pijnstillers en houdt de familieleden ingelicht.

Tijdens Levering

Een kraamverzorgende controleert zowel de baby en de patiënt en helpt artsen of verloskundigen tijdens de bevalling. Moederschap RNS toezien op de baby met behulp van een foetale monitor, een elektronisch apparaat en houdt de temperatuur afkoelen van de patiënt, terwijl de levering is in volle gang.

Post pakketservice

Na de bevalling, een zwangerschaps RN helpt de patiënt houd de baby, weegt en controleert de baby, en wijst de Apgar-score, een test wordt gebruikt om de pasgeborene de fysieke conditie te evalueren.

Meer Post-Delivery

De verpleegkundige helpt ook het schoonmaken van de moeder, controleert haar vochtinname, vocht output en vitale functies, en helpt haar in voeding en het veranderen van de baby daarna. Kraamverzorgenden zal ook vertellen de moeder en familie meer over de zorg voor de baby na de geboorte.