Wat zijn de symptomen van blootstelling aan Mold?


Schimmel kan overal te vinden, vooral op plaatsen met een hoge luchtvochtigheid, neerslag, of lekkende leidingen. Sommige mensen zijn gevoeliger dan anderen voor schimmel; daarom kunnen symptomen variëren van persoon tot persoon. Symptomen kunnen ook variëren, afhankelijk van de blootstelling en de aard van de schimmel. Houd in gedachten dat het contact gewoon kunnen zijn bij inademing van schimmelsporen, dus praat met uw arts als u symptomen van blootstelling aan schimmels. Lange termijn, hoge blootstelling ernstige medische problemen veroorzaken.

Irritatie

Volgens de New York State Department of Health, allergieën en irritaties zijn de meest voorkomende symptomen van blootstelling aan schimmels. Deze symptomen komen vaak na te bootsen de symptomen van een verkoudheid en omvatten een verstopte neus, tranende ogen, geïrriteerde keel, hoofdpijn, hoesten of piepen. Huiduitslag zijn ook gemeenschappelijke symptomen. Deze symptomen zijn van de eerste blootstelling aan schimmels en kunnen blijven of verergeren hoe langer de blootstelling gaat.

Spijsvertering

Als uw blootstelling aan schimmel wordt gehandhaafd voor een langere tijd, kan je spijsverteringsproblemen ervaren. Diarree, braken, misselijkheid, verlies van eetlust, gewichtsverlies, moeite met slikken en buikpijn kunnen tekenen zijn van overmatige blootstelling aan schimmels.

Geavanceerde Symptomen

Symptomen als gevolg van langdurige blootstelling aan schimmel kan variëren van gewrichtspijn, chronische vermoeidheid en fibromyalgie geheugenverlies, ophoesten van bloed en zenuwaandoeningen. Uw huid kan ook de ontwikkeling van huiduitslag, open wonden of zweren. U kunt beginnen met andere geavanceerde symptomen zoals haaruitval en gezwollen klieren ervaren.

Late Stages

De website Mold Symptomen meldt dat bepaalde voorwaarden kan van langdurige, hoge blootstelling aan schimmels. Mogelijke omstandigheden omvatten blindheid, geheugenverlies, hersenbeschadiging, bloedingen longen of kanker. Het uiteindelijke resultaat van blootstelling vorm gedurende langere tijd kan zelfs de dood.