Wat zijn de symptomen van blootstelling aan een elektrische stroom?

Wat zijn de symptomen van blootstelling aan een elektrische stroom?

Blootstelling aan een elektrische stroom kan fataal zijn omdat het menselijk lichaam is een uitstekende geleider van elektriciteit. Zelfs als je lijkt te lichte brandwonden als gevolg van blootstelling aan elektriciteit hebben, is het mogelijk dat u ernstige inwendige schade aan je hersenen, de spieren of het hart kan hebben ervaren.

De Effecten

Het effect van blootstelling aan elektriciteit afhankelijk van de intensiteit van de spanning en de gezondheidstoestand van de persoon, de route heeft de stroom door het lichaam en de snelheid en de adequaatheid van de behandeling.

Wat kan er gebeuren

Elektrische stroom blootstelling brandwonden, hartstilstand vanwege het effect ervan op het hart en zenuwen, spieren en weefselbeschadiging die optreedt veroorzaken wanneer de stroom door het lichaam

Symptomen

Symptomen zijn onder meer hoofdpijn, verminderd gezichtsvermogen, gehoor en slikken, een veranderd niveau van bewustzijn, onregelmatige hartslag, spierpijn en krimp, ademnood of falen, tintelingen of gevoelloosheid in het lichaam, botbreuken en epileptische aanvallen.

Do not ...

De dingen die niet moet worden gedaan wanneer iemand is geschokt door elektriciteit omvatten zetten zalven, boter, ijs, bandages of medicijnen op zichtbare brandwonden. Laat niet dichter dan 20 meter van iemand geƫlektrocuteerd door hoogspanning. Wacht tot het toestel uitgeschakeld is om aanpak. Laat de huid van iemand die wordt geƫlektrocuteerd en hoeft het slachtoffer niet aan met uw blote handen, terwijl hij nog steeds in contact met de bron niet aan. Niet blaren breken of te verwijderen huid als het slachtoffer heeft brandwonden. Bel 911.

Doen ...

Als de stroom niet kan uitschakelen, gebruik iets zoals een bezem of iets rubber het slachtoffer weg te duwen van het verloop van de elektrische stroom. Heeft een metalen voorwerp niet gebruiken en niet iets dat nat is niet te gebruiken. Wanneer u dit doet, moet je op iets dat niet-geleidend en droog, zoals een rubberen mat staan. Terwijl u wacht op hulp aan te komen en als je eenmaal hebt gekregen het slachtoffer uitgeschakeld en dat het veilig is voor u om hem aan te raken, te zien of hij ademt. Check zijn luchtwegen en pols. Uitvoeren CPR.