Wat zijn de risico's van Schurft Medicijnen terwijl Zwanger?

Wat zijn de risico's van Schurft Medicijnen terwijl Zwanger?

Tijdens de zwangerschap, is het essentieel dat onveilige medicijnen je huid niet eens aanraken. Tijdens een schurft uitbraak, moet je bewust zijn van de risico's die samenhangen met veel schurft medicijnen. Schurft zijn niet geassocieerd met ellende-achtige leefomstandigheden of een specifiek ras of sekte van mensen.

Definitie

Schurft zijn microscopisch kleine insecten genaamd mijten die kruipen onder de huid om te leven en te reproduceren. Artsen en verloskundigen overwegen schurft aan een overdraagbare infectie, omdat het kan worden doorgegeven van persoon tot persoon, met inbegrip van moeder op baby.

Symptomen

Een schurft infectie presenteert als een extreem jeukende, schilferende huiduitslag die meestal ligt in verklikker plaatsen zoals de plooien tussen de vingers, de plooien van de gewrichten en de genitale zones.

Complicaties

Complicaties van schurft onder meer infecties op de uitslag site die zweren creëren. Als deze zweren geïnfecteerd raken met bacteriën-achtige stafylokok, kan het een ernstige systemische infectie die zich verspreidt door je lichaam veroorzaken.

Behandeling

Behandeling voor schurft omvat scabicides, die crèmes en lotions die de schurftmijt te richten zijn. Daarnaast zouden artsen een orale medicatie om de besmetting tegen te gaan voorschrijven. De enige goedgekeurde medicatie voor schurft tijdens de zwangerschap is permethrine, een plaatselijke behandeling die zowel schurft en de eieren doodt. Bovendien, als besmet moet je iets dat in aanraking is geweest met je (beddengoed, handdoeken, kleren) in heet water en droog in een hete droogkast gedurende minstens 20 minuten aan alle van de mijten te doden en herbesmetting te voorkomen wassen.

Risico's

Risico's verbonden aan scabicides omvatten huidirritatie, roodheid en zwelling van de besmette gebieden. Met behulp van een medicijn niet goedgekeurd tijdens de zwangerschap is riskant en kan gepaard gaan met belangrijke gezondheidsrisico's voor u en uw baby. Deze risico's zijn onder meer hoofdpijn, toevallen en toevallige overdosis sterfgevallen.