Wat zijn de reglementen voor Infant Formula?

Wat zijn de reglementen voor Infant Formula?

Veel ouders, op een of ander moment, afhankelijk van de formule om hun baby's te voeden. Om ervoor te zorgen dat alle formules in de Verenigde Staten zijn veilig en bevatten bepaalde noodzakelijke voedingsstoffen, de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) regelt de fabricage van alle zuigelingenvoeding. De FDA omschrijft zuigelingenvoeding als een voedingsmiddel dat wordt gemaakt uitsluitend voor gebruik door baby's tot 12 maanden oud of jonger als een volledige of gedeeltelijke vervanging van moedermelk.

Vitamine Eisen

Zuigelingenvoeding moeten vele vitaminen en mineralen bevatten, volgens de FDA. Sommige van deze zijn niacine, foliumzuur, vitamine A, vitamine B1, vitamine C, vitamine E, ijzer, calcium en kalium. De FDA vereist een minimum voor elke voedingsstof vermeld, maar de FDA vermeldt ook maxima voor bepaalde voedingsstoffen. Voedingsstoffen die maxima hebben omvatten vitamine A, vitamine D en natrium.

Testen

De FDA eist dat formule fabrikanten testen elke partij van de formule helemaal aan het eind van het productieproces voor de vitaminen A, B1, C en E om te controleren of ze op de vereiste niveaus. De fabrikanten moeten ook testen het mixen gebruikt om de voedingsstoffen toe te voegen aan de formule voordat ze worden gebruikt om te controleren of zij het juiste hoeveelheid voedingsstoffen. Als de FDA beslist om extra voedingsstoffen toe te voegen aan de lijst van eisen voor zuigelingenvoeding, moeten fabrikanten testen voor deze ook.

Nieuwe Formules

Hoewel de FDA niet elke nieuwe formule te bevestigen voordat deze wordt gebracht, moet de fabrikant de FDA voor reclame elke nieuwe formule te melden. Nieuwe zuigelingenvoeding moeten ook voldoen aan de voedingsstof normen die door de FDA in te stellen. Als de fabrikant de FDA niet op de hoogte wanneer ze zijn het creƫren van een nieuwe of geherformuleerd formule, kan de FDA actie tegen het bedrijf te nemen.

Vrijstellingen

Alle reguliere zuigelingenvoeding, of merknaam of generieke, moet voldoen aan de door de FDA te stellen richtlijnen. Een formule kan worden geclassificeerd als vrijgesteld van deze regeling, indien het is gemaakt voor kinderen die problemen hebben met de stofwisseling, werden ondergewicht geboren of die andere voeding of medische problemen. Deze formules moeten duidelijk worden geƫtiketteerd om te laten zien dat ze niet voor een normale, gezonde zuigelingen.